Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Elmondjam a pasimnak vagy hagyjam az egészet?
Figyelt kérdés
A pasim exe minden nap ír nekem fenyegető üzenetet de egyre rosszabbat! Ilyeneket szokott írni:„ ha nem hagyod békén(a pasimat) akkor 2órán belül baja esik,meg sokszor írja azt hogy idejön és megver. Kezdek félni sőt félek is de nem merem megmondani a pasimnak mert félek hogy hülyeséget fog csinálni.
Én 23éves vagyok a pasim 25éves.
Elmondjam a pasimnak vagy hagyjam az egészet?
2022. jan. 10. 20:56
11/18 harebell válasza:
Ha komolyan attól tartasz, hogy a párod "hülyeséget" csinál, akkor azért gondolkodj el, ő-e a megfelelő pár számodra.
Az exet meg jelentsd, egyértelmű.
12/18 anonim válasza:
Nem leszel te attól még hibás, mivel (ha sor kerülne arra, bár nem hiszem), akkor valoszinuleg nem te lennél az aki bántotta őt. Amúgy meg tényleg menj el vele rendőrségre, mert most még tudsz ellene mit tenni
13/18 anonim válasza:
A leírásod alapján 2 lehetőség van:
A) a hapsid hirtelen haragú és összeverné a csajszit
B) a palid exe egy férfi, aki lecsapná a srácot, ha vitába keverednének
14/18 A kérdező kommentje:
#13:A
2022. jan. 10. 21:49
15/18 anonim válasza:
Várd meg amíg az ablakod alatt fog állni egy késsel az a biztos.
16/18 anonim válasza:
Ha valóban az A, akkor én szakítanék a pasival. Az ex-szel összeillenek. Két agresszív pöts.
18/18 anonim válasza:
Először is ne reagálj semmire és mindent ments le! Másodszor mutasd meg a pasidnak! Harmadszor meg battyogj le a rendőrségre és tegyetek feljelentést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!