Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy egyetemre járó lánynak ciki, ha a barátja csak gimis ?
Figyelt kérdés
2022. jan. 9. 22:07
1/10 anonim válasza:
Ha a srác végzős, a csaj pedig első vagy másodéves, akkor szerintem nem. A többi verzió viszont kicsit fura, de cikinek azt sem mondanám.
2/10 anonim válasza:
Inkább mint hogy egy 50 éves vállalkozó legyen a barátja.
3/10 anonim válasza:
Ha igazán szeretik egymást, akkor egyik se gondolkodik azon, ciki-e, hogy együtt vannak.
Vagyis ha a lány ezen gondolkodik, akkor nem szereti igazán a gimnazista fiút.
4/10 anonim válasza:
Attól függ, ha a fiú mondjuk 15 éves, a lány 25, az elég érdekes. Ha a fiú mondjuk 17-18, a lany 19, az teljesen rendben van.
5/10 anonim válasza:
Ha korban közel állnak egymáshoz, akkor nem. Ha mondjuk a lány 24, a srác meg 16, akkor kicsit furcsa, de felőlem... Manapság már sokan huszonévesen is gimibe járnak (oké, szakmát tanulnak, de akkor is gimi), mások meg 18-19 évesen egyetemisták.
6/10 anonim válasza:
Ciki vagy nem ciki, miért a külvilág véleménye a mérvadó neked ebben? Ha szereted a barátodat, nem kellene hogy érdekeljen ki mit szól hozzá.
Ha pedig a "közvéleménynek" megfelelöen szeretnéd élni az életed, akkor felejtsd el magad, a vágyaidat, az érzéseidet, és legyél robotlány.
7/10 anonim válasza:
Szerintem egyaltalán nem ciki. Ugy is lehet pl. vegzos valaki a kozepiskolaban, hogy nulladik evfolyamra is jart, es akkor mar elvileg o is elsos egyetemista lehetne. De egyeb esetben sem ciki, es foleg eleg keves embernek van hozza koze. (Nekem harom vagy negy evig volt egy 7 evvel fiatalabb pasim, 26 es 33 voltunk amikor kezdtuk es senki nem akadt fenn rajta.) Csak akkor lenne gáz, ha nem tudnad bevinni a sajat tarsasagodba, mert pl. nem tud normalisan megnyilvanulni, rendesen viselkedni, stb. Ez pedig elsosorban nem eletkor kerdese.
8/10 A kérdező kommentje:
11.-es a fiú a lány első éves egyetemista
2022. jan. 11. 20:15
9/10 anonim válasza:
(7-es vagyok.) Onmagaban ez nem jelent semmi gondot. Te cikinek erzed? Teged zavar? Ha igen, miert? (En azt hittem, rolad van szo).
10/10 anonim válasza:
20 évesen összejöttem egy 17 évessel, úgyhogy szerintem oké :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!