Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Haverom szerelmet vallott, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haverom szerelmet vallott, de mégis mással van. Érti ezt a szitut valaki?

Figyelt kérdés

Egyik legjobb fiúbarátom bevallotta, hogy évek óta szeret. Titkon tudtam, hogy nem vagyok közömbös, de akkora nagy csajozógép hogy én sosem tudtam komolyan venni a közeledését.

Aztán egyik nap kaptam tőle egy hosszú üzenetet, amiben nagyon nyersen és őszintén bevallotta mit érez irántam. Én szinte fel sem fogtam. Félek a visszautasítástól még így is, tehát nekem már szinte zsigerből jön a "bocsi de nem".

Rá 2 (!!!) napra lett egy új barátnője. Ledöbbentem, azt hittem ha tényleg szerelmes azért nem teszi túl magát ilyen könnyen rajtam. Ma el is hozta bemutatni a baráti körnek a csajt, közös programot is szerveztünk (társasoztunk, pókereztünk).

Rengetegszer csókolta meg a lányt, végig egymásra voltak cuppanva, mint egy gerlepár. Én próbáltam semlegesen viselkedni de mégis fájt. Persze titkon én is belezúgtam de pont a nőcsábász stílusa miatt én nem merem olyan nyíltan felvállalni neki, valahogy egyszerűen nem megy, mert ha nem gondolja komolyan nekem az sértené a büszkeségem. De így sem jó...

Attól függetlenül hogy egymás torkában voltak egész nap a csajjal, néha elkaptam a pillantását, meg néha szokatlanul közel ült hozzám, és szinte mindig rólam vagy a közös emlékeinkről mesélt a többieknek, meg sokszor csak hozzám beszélt (ezt már a csaj miatt is kellemetlenül éltem meg). Volt egy beszólása is a többiek előtt, hogy én "ma kifejezetten ronda vagyok". Röhögött rajta én kicsit megsértődtem. Majd mikor elment a barátnője odasúgta tök őszinte arccal, hogy el ne higyjem amit mondott nagyon csinos vagyok...

Érti ezt valaki de őszintén?... 28 éves felnőtt emberek vagyunk, mégis mintha visszarepültem volna a tini éveimbe. Mit kéne tennem? Honnan tudom hogy komolyan gondolja? Hogy viseljem így el a baráti programokat? Féltékennyé akart talán tenni? Annyi kérdés motoszkál a fejemben.... Ti mire gondolnátok a helyemben?

2022. jan. 7. 23:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Honnan tudom hogy komolyan gondolja?"

Hogy gondolná komolyan, ha más nővel van??

Vagy esetleg te nem vagy független, csak ez kimaradt a történetből?

2022. jan. 8. 00:08
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném, hogy mit ivott amikor az üzenetet küldte, és megmondanám, hogy mással szórakozzon! Ha meg akarod izzasztani, akkor bedobhatod, hogy azért akarod tisztázni, mert a barátaitok ezt javasolták, te a barátnője miatt nem akartad volna.

Nyilván nem gondolja komolyan, különben nem újított volna be egy csajt. Gusztustalan, amit művel.

2022. jan. 8. 00:10
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha velem történne meg ez, akkor azt gondolnám, hogy ez az a pont, ahol ideje van meghúzni egy határt, mert nem hagyom, hogy szórakozzon az érzéseimmel.

Szerintem kell, hogy legyen az emberben annyi egészséges önérzet, tartás és egészséges határtartás, amivel levágja magáról az ilyen kapcsolatokat.

Szóval ha velem tenné meg egy férfi, hogy leírja, hogy évek óta szeret, aztán két nap múlva mással van, és a szemem láttára csókolózik vele, majd közli, hogy aznap ronda vagyok, akkor többet nem keresném a társaságát, ha pedig ő keres, akkor nem találkoznék vele többet.

Ezek után tudnám, hogy nem csak, hogy nem szerelmes belém, de mint embert sem szeret, barátként sem, mert akit szeret, azzal ilyet nem tesz az ember.

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerintem érdemes lenne egy őszinte választ keresned magadban arra a kérdésre, hogy te neki hasznos vagy bizonyos célokra, vagy értékes.

2022. jan. 8. 00:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

28 éves???

Wtf

Ahhoz képest elég gyerekesen viselkedik a srác. Mit ne mondjak, ennek ellenére jól megy neki a nők hülyítése...

Piszok jól nézhet ki, ha ezzel az irritáló magatartásával többen rá vagytok kattanva

2022. jan. 8. 00:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Könnyen tette túl magát?

Hisz azt írtad évek óta szeret. Akkor szerinted könnyen tette túl magát?

Lehet Ő is úgy van vele, hogy bevallotta, de reménytelennek érzi.

Épp ezért is csajozott be.

Másrészről viszont....

Bar nem látunk bele a fejébe sajnos, nem tudhatjuk.

Szerintem én nem tulajdonítanék nagy dolgot ennek. Élnem ugyan úgy az életem mint eddig.

2022. jan. 8. 04:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Te egyedülálló vagy?
2022. jan. 8. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!