Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megírjam a lánynak hogy vele álmodtam?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akibe bele voltam esve még gimiben, de annak már 7 éve, azóta nem is láttam sajnos, de ma vele álmodtam és ezzel sikeresen újra "visszatért a fejembe" hogy így fogalmazzak. Ahogy néztem elvileg nincsen senkije. Szerintetek írjak neki erről vagy túl creepy lenne? Mit tanácsoltok esetleg más alternatívát?2022. jan. 3. 13:39
2/7 anonim 

válasza:

Hát én voltam úgy, hogy 4 évvel érettségi után megírtam egy lánynak, hogy mindig is kedveltem, de csak magamat égettem vele.
3/7 anonim 

válasza:

Ne írd meg! Semmi közötök egymáshoz, ettől sem lesz
4/7 anonim 

válasza:

Ez a "veled álmodtam" indítás creepy lenne, ettől függetlenül felkeresheted őt. Csak ne így.
5/7 anonim 

válasza:

Nemrég én is álmodtam egy volt osztálytársammal, aki ráadásul kb. 1éve megkeresett közös ismerősön keresztül mert nem talált meg facebookon, és nagyon tudni akart rólam. Fura, hiszen családja van. És eltelt tizenx év gimi óta. Egy pár perc erejéig átfutott az agyamon, hogy ráírok,hogy mit álmodtam. De arra jutottam rohadt szánalmas lenne.
Szerintem ne tedd!
6/7 anonim 

válasza:

Ha azt akarod hogy nevessen egy jot, akkor írj.
Amúgy megkeresheted, de semmiképp se így.
Én évekig álmodtam valakivel, akivel most hihetetlen módon együtt vagyunk, de lehet ezt sose fogom neki merni megmondani, még így se...
7/7 anonim 

válasza:

Mindenképpen, pláne ha azt álmodtad, hogy megraktad fenékbe, mint egy ütve fúró. Azt semmiképp se hallgasd el előle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!