Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik az egyik lánybarátom de én nem neki. Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó hogy van egy lánybarátom aki már régóta tetszik nekem de csak barátként tekint rám. Mikor én ezt elmondtam neki akkor annyi volt a reakciója hogy ez elrontaná a barátságunkat. De szerintem egy kapcsolat csak megerősítené azt. Bennem csak az iránt van félelem hogy osztálytársak vagyunk. Esetleg valami tanács? Próbálkozzak tovább vagy hagyjam az egészet a francba?2022. jan. 2. 21:34
2/6 anonim 

válasza:

Nem tudsz mit tenni. Ő sem tehet róla, hogy nem tetszel neki.
3/6 anonim 

válasza:

Nem vonzódik hozzád testileg.
Mint barát, jól ellesztek, mint pár jelölt viszont csak vesztegeted vele az idődet.
Kevesen tudják ezt a kettőt kezelni.
Offos a téma.
4/6 anonim 

válasza:

Maradjatok továbbra is csak barátok.
5/6 anonim 

válasza:

Egy kapcsolat tényleg megtudja ölni a barátságot. Na meg gondolj csak bele, milyen ciki ha szakítotok. Én ezért nem kezdtem soha osztály vagy évfolyamtárssal, illetve később kollegával.
6/6 anonim 

válasza:

Van élet az osztályon kívül is!
De amúgy ha kinéznél valahogy, nem mondana nemet!
Sokszorosan van veled gond!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!