Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan töltöttétek a szilveszt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan töltöttétek a szilveszter a párotokkal? És mit csináltok újév első napján a párotokkal?

Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 20:32
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
17%

Semmit.

Elment egyedül buliba.

Én meg ittam csaladtagommal mashol banatomban.

Jó kapcsolat titka a masik leszarása magasról.😂 ő ezt gyakorolja is rendesen. Este jut eszébe, hogy létezek. Megdob egy smssel aztan annyi.

2022. jan. 1. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
93%
Aludt éjfél után fürdés kaja aztán alvás. Reggel egy kis orál aztán pihi :) bulizás nem érdekel minket szerencsére.
2022. jan. 1. 21:27
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Házibuliba mentünk tegnap, ma pedig egész nap sorozatoztunk
2022. jan. 1. 22:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ő bulizni akart volna, én meg romantikázni...Mivel Újévkor van a szülinapom. Ehelyett (miután én kényeztettem őt, amit nem viszonzott) aludtunk. Szóval csodálatos volt. :)
2022. jan. 1. 22:33
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Mi számítógépes játékkal köszöntöttük az újévet. Az utóbbi 2-3 évben hagyomány lett, mert decemberben bőven van annyi buli a társaságunkban, hogy besokallunk.

Ma pedig étterembe mentünk, mivel 6 éve egy szilveszteri bulin jöttünk össze.

2022. jan. 1. 22:37
 6/12 A kérdező kommentje:
#5: Gratulálok nektek!
2022. jan. 1. 22:39
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Idén kihagytuk a bulikázást, megbeszéltük, hogy romantikusan töltjük itthon együtt, mert az utóbbi időben kicsit mintha eltávolodtunk volna.

Szóval egész nap együtt sütöttünk, főztünk, besegitett, tök jól telt. Este kimenetek a város központba tűzijátékot nézni. Haza sétáltunk, pezsgő, koccintás. Zenét hallgattunk, felvettem a meglepetés szettemet, szexeltünk, beszélgettünk, zenét hallgattunk. Pihi. Ma meg filmeztünk, ettünk, atmentünk szüleinkhez. Most meg videojatekoztunk együtt. Tök jól telt. Búék!

2022. jan. 1. 23:53
 8/12 anonim ***** válasza:
71%
Hát senki nem nyomott le egy éjszaka alatt 12 menetet? Pedig gyk-séknál ez alap mennyiség!
2022. jan. 2. 00:39
 9/12 anonim ***** válasza:

12 menet?

Itt senki nem gyorstüzelő, az átlag 20/6 far.okkal nem gondolod hogy 12-ig mennek egy éjszaka! Évente 🤣🤣🤣🤣

2022. jan. 2. 05:12
 10/12 anonim ***** válasza:
9. Ugyan már, van itt egy kérdés a nagy étvágyról, ott a hősünknek 12/éjszaka a standard-je. Meg hát itt mindenki modell, kő gazdag, extra életkörülmények között él, a párja ugyancsak modell, zseni, kommandós meg feltaláló. Csak a szokásos gyk színvonal... 😂
2022. jan. 2. 06:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!