Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki szerető státuszban van, hogyan éli túl a szilvesztert, karácsonyt?
Rendben 31-es.
Öszintén kívánom légy boldog,és a kérdező is.
Meg mindenki,:)
Sovány vigasz: Neked legalább ő van. Valamilyen szinten, még ha nem is abban a formában, ahogy ideális lenne. De van. Szerelmes vagy, ő is érez irántad, bizonyára kölcsönös a vonzalom, kívánjátok egymást, működik a kémia stb.
Én 30 éves vagyok. Nekem semmi. SEMMI! Lassan 8 éve. És tudod, van egy nős férfi, nem olyan rég ismertem meg, több mint 22 évvel idősebb... hát én nagyon boldog lennék, ha legalább annyit "kapnék belőle", mint te ebből a férfiból!
Pár hete nagyon nyomult rám egy házas pasi. Mondhat barki bármit én is tudom, hogy főleg szexre mennek, de szerintem ő többet érzett/érzett volna irántam. Annyit agyaltam az egeszen, hogy annyira nem akarok masodik lenni, aki titkolva van, aki vár, hogy mikor tud végre írni amikor nincs ott az asszony. Nem akarok en lenni aki a karácsonyt/szilvesztert egyedül tölteni.
Persze igyis egyedul toltom, de szerintem, ha tudnám, hogy a másik épp a feleséggel ünnepel még ennél is magányosabbnak érezném magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!