Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostanában a nem c de kreol bőrű férfiak miért annyira kapósak a nőknél ? szoliznom kellene férfiként ?
Figyelt kérdés
#szerelem, szerető, empátia, árnyalat, szenvedély, spanyol,indián
2021. okt. 21. 23:48
1/11 anonim válasza:
Nem tudom, én nem vettem észre ilyesmit..ki kéne kicsit menni a való világba, és hanyagolni a tindert.
22F
2/11 A kérdező kommentje:
Lehet te nem , de én megfigyeltem hogy nagyon bámulják a nők ezeket a fiúkat/férfiakat. Lehet valami karizmatikus dolog van bennük .
2021. okt. 21. 23:52
3/11 anonim válasza:
2
Elvileg engem is, pedig falfehér bőröm van..a barátnőm meg folyton féltékenykedik emiatt. Nem tudom, lehet a szakáll teszi. :D
4/11 anonim válasza:
Ezek a mediterrán latin amorózó típusú csávók mindig is nagyon bejöttek a nőknek, a magyarok nőknek meg pláne.
5/11 A kérdező kommentje:
3.Lehet, de nem mindenki szakállas viszont most divat ! Az egyik haverom mondjuk cigány félig de neki az arcán nem látszik, inkább töröknek vagy arabnak nézném . :D
2021. okt. 22. 00:09
6/11 anonim válasza:
Soha senki nem emlitette még h tetszik neki a szinem. Elvoltak foglalva az intelligenciámmal meg a magasságommal meg az általános férfias karakteremmel meg apróságokkal amik egyénileg egyiknek másiknak bejöttek személy szerint.
7/11 anonim válasza:
Én irtózom tőlük, bocsi. Igazából mindenkire lenézéssel és undorral tekintek, aki szolizik. Az ostobaság és az egó elsőszámú indikátora.
A természetes bőrszíne meg mindegy az illetőnek. Csak védje a naptól, nem akarok sem özvegy lenni korán, sem azt, hogy az apámnak nézzék a párom.
8/11 anonim válasza:
Nem vettem észre ezt, eddig minden barátnőmnek tetszett a fehér bőröm.
Kicsi önbizalmat szerezhetnél kérdező, az segítene csajozni. A szolizás nem fog.
9/11 anonim válasza:
Hát nem tudom, én azért nézem meg a cigány férfiakat az utcán, hogy nem. készülnek e támadni, vagy rabolni
10/11 A kérdező kommentje:
9. Nem kell félni, a rendezett kinézetűek nem fognak még rád nézni se..
2021. okt. 23. 00:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!