Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet ez? Mit tegyek ellene? Vajon ha meg kaptam volna egy estére el múlt volna az a vágy?
Figyelt kérdés
Munkahelyen felajánlotta egy férfi hogy haza visz de én nemet mondtam. De azóta csak rá gondolok hogy milett volna ha, azóta voltunk céges buliba és oda hívott magához nagyon rendes volt ölelgetet (ő mindenkit szokot aki tetszik)
Majd vége lett a bulinak és külön meg kért hogy menyek velük együtt mentünk haza de én ki szálltam majd utánm hajtot hogy menyek bulizni. El is mentem de 1 óra múlva szóltam hogy haza jövök Viszont azóta ő jár a fejembe ő nős én meg együtt lakok a pasimnál.
2021. dec. 28. 21:13
11/13 anonim válasza:
Jobb ha szakitasz a barátoddal hogy legyen egy normális nője ,helyetted!!!!
12/13 anonim válasza:
És hova vitt volna fel? A felesége mellé?
13/13 anonim válasza:
van palid, de már más farkába ülnél.. Le merem fogadni a felettesed.. Pasidnak meg jó lenne jelezned a kapcsolatotok problémáit már ha van gerinced.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!