Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez normális? Tegyek ellene,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez normális? Tegyek ellene, vagy hagyjam?

Figyelt kérdés

Sokáig voltam nagyon érzelmes férfi. Mindig a tenyeremen hordtam a lányokat. Olyan nőre vágytam, aki hasonlóképpen érzelmes és törékeny. De mára megtört bennem valami. Már csak olyan nőt keresek elsősorban, akivel isteni a szex, amolyan barátság extrákkal típusút. Már nem bírom az érzelmi huza-vonát. Elfáradtam abban, hogy próbáltam a szerelmet így megközelíteni. Jó lenne egy kapcsolat is, nem csak szexkapcsolat, de olyan, amiben nincs ez a mázos szerelem maszlag, maximum fizikai vonzódás és kölcsönös tisztelet. De ennyi.

Kort írnátok?

25 éves férfi

2013. febr. 7. 20:30
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem értem igazán a kérdésed, így válaszolni nem tudok pontosat... Az viszont tény, hogy én is túl érzékeny vagyok, hasonlóképpen gondolkozok mint leírtad! Ezt a típust, valahogy "kinyírják" a nők egy komolyabb kapcsolatban...

38F.

2013. febr. 7. 20:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg, míg ő keres téged, ha nem fog, akkor nem is vagy neki igazán fontos.
2013. febr. 7. 20:39
 3/6 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy maradjak továbbra is érzelmes, vagy kakáljak bele és csak éljek? :) Köszi a választ, egyetértek.
2013. febr. 7. 20:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Érdekes témát hoztál fel ma este. Mint mindig, most is a tudatosság vezet a megoldáshoz. Lényegében van pár dolog, amit eddig még nem tudtál a kapcsolatokról, és arról sem milyen egyetemes determináló faktorokat ismerünk az ember esetében. Ilyen például a dolgok utánzása, a mintázatok követése, és az "agyi rezgésszint"-nek megfelelő mentalitású emberek "bevonzása". Sok dologra a válasz a családban keresendő, akiktől volt idő és lehetőség eltanulni ezt azt, például megnyilvánulási módokat, viselkedési dinamikákat, attitűdöket, életszlogeneket, meggyőződéseket.

A kérdésed kiegészítésében leírtakat szeretném válaszra méltatni, mert tudom, honnan jöttem és egykori önmagamat ismerve tudni vélek pár dolgot veled kapcsolatban.

Fontos megjegyezni, hogy ha valaki erényt kovácsol a gyengeségeiből, a saját érdekeivel ellentétes oldalon áll.

Azt gondolom, kissé eltévesztetted a világban a helyed, szereped vagy csak az annak megfelelő cselekvést. Hogy a tenyereden hordtad a lányokat, ez számomra következetlenséget suggal, mivel valószínűleg a mérce nem jelent meg előttük, és talán határokat sem állítottál fel nekik, többnyire feltétel, érdem nélkül adtál dolgokat. Mivel úgy érzed, egy barátra és szexpartnerre van szükséged, ezért úgy gondolom éppen külső dolgokban próbálod megállapítani, miben kellene változni. Valóban alkalmassá kell válnod a párkapcsolatra ahhoz, hogy legyen és működjön is, közös örömmel. Ahogy fejlődsz az életben, annak következményeképp válsz bizonyos dolgokra alkalmassá. Úgy gondolom a kapcsolatokat nem érdemes kikerülni, hiszen tisztán tükröződik bennük minden harmónia és diszharmónia az emberekben. Tanubizonyságát adtad, hogy lelkiismeretesen próbáltál a szerelemről egy hamis képet fent tartani, és ennek szerintem valamennyien örülünk, hogy nem vagy hajlandó többet áldozni.

Tehát ha érted a lényegét akkor ha mindent önmagaddal harmóniában és tisztesen csinálsz, akkor már bármikor benne találhatod magad a tökéletes kapcsolatban. Zárszóként: Tudatosság

2013. febr. 7. 21:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem amíg nem találod meg azt az embert, aki viszonozni tudja az érzéseid, addig ne ölj bele a kapcsolatba nagy energiákat. Mert csak így jársz. Ne engedd magad érzelmileg kihasználni.

22l

2013. febr. 7. 21:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Tehát Te valójában szeretnél érzelmes lenni, de úgy érzed egyes nők ezt nem becsülik meg?

25 évesen nem vagy lekésve az igaziról. Én azt tanácsolom, ha nem találod még meg a másik feled, próbálj érzelmileg nem túlságosan belefolyni a kapcsolatba. Abban az időben nyugodtan pihend ki a fáradalmakat.persze ne felejts el uriember maradni ;)

Az energiadat majd olyanba fektesd akibe érdemes, várj az igazira, mint energiat és éveket pazarolj olyanra akivel sosem lesztek erzelmileg egy hullamhosszon... A lényeg hogy ha nem a megfelelő mellett vagy, tudj kilépni időben.

Én sajnos beleestem ebbe a hibába, tanulj az enyémből:-)

27N

2022. dec. 9. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!