Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Terhes a barátnőm mit tegyünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Terhes a barátnőm mit tegyünk?

Figyelt kérdés
Én 25 éves vagyok a barátnőm 19 3 hónapja vagyunk eggyütt még nem jelentettük be a kapcsolatunkat de én nagyon szeretem a lányt és ő is engem nem akarom elhagyni és abortusz sem lessz nekem van saját házam a barátnőm még tanul anyagi problémák nem lennének de az én szüleim nem nagyon elleneznék ha megtudnák de a barátnőm nem akarja elmondani az anyjának mert fél az anyjától(csak anyja van az apja elhagyta)mesélte hogy egyszer pofonvágta mert elmondta hogy van barátja előző barát.4 hete tudjuk hogy terhes de még mindig nem akarja hogy elmondjuk mi legyen most?hogy vegyem rá hogy elmondjuk?(és még mielőtt valaki kérdezné igen védekeztünk)

2021. dec. 26. 21:06
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
98%
És mivel?
2021. dec. 26. 21:07
 2/20 anonim ***** válasza:
87%
Elöször is használj írásjeleket, mert ez így egy olvashatatlan zagyvaság. Másodszro pedig tanulj, ne ilyen buta apja legyen annak a gyereknek.
2021. dec. 26. 21:08
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Én nem tartanám meg, annyira friss az egész.. nem is ismered a lányt, a család pedig csomagnak számít.. és nem kereső képes mivel még tanul, most nem, de későbbiekben igenis lehet anyagi problémátok, kislány meg tanulás miatt segíteni sem tudna.. legyen már eszetek..
2021. dec. 26. 21:09
 4/20 anonim ***** válasza:
93%
És mi lesz a barátnőddel, ha megunod a családosdit? Vagy a barátnődet unod meg? Ott fog állni végzettség, munkatapasztalat, lakhatás és önálló bevétel nélkül. Biztosan jól meggondoltátok ezt a gyerekvállalást?
2021. dec. 26. 21:10
 5/20 anonim ***** válasza:
10%
Megtartjátok a babát? Akkor a legjobb várni amíg már nem lehet abortuszt végrehajtani, ez a 12. hét. Ez után már különös indok esetén lehet csak ilyen beavatkozással élni. Anyuka akkor már mondhat akármit... Ti meg kezdjetek el berendezkedni a közös életre, minél előbb költözzön hozzád a lány.
2021. dec. 26. 21:10
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
Tini kismama, 3 hónapos kapcsolatban terhes. Nem lesz ennek jó vége.
2021. dec. 26. 21:12
 7/20 anonim ***** válasza:
92%
Hallod.. ha szereted a lányt lebeszéled róla! Komolyan mondom.. tegyük fel megszüli a gyereket.. közben kiderül mégsem passzoltok együtt, vagy valamelyikőtök élni akar” és ott marad a gyerekkel,. Ezek éhen fognak d*gleni mivel ha az anyja ilyen nem fog segíteni szerencsétlennek... értem én a nagy szerelmet de baszod ez egy emberi élet.. ne árvaházba nőjön már fel.. komolyan akkora gond lenne ha iskola után lenne a babázás?
2021. dec. 26. 21:18
 8/20 anonim ***** válasza:
82%
#4 ebből szerintem a felét nem értette a srác.
2021. dec. 26. 21:24
 9/20 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hááááát...mondom röviden.

Egypár vessző baromira dobott volna a mondandódon, mert így kb az jön le, hogy vájt tres, vagy rigó vagy.

A csaj, h gyereket akar vállalni egy három hónapos kapcsolatba, szintén csak erősíti a kisebbségi család/kikúrt alacsony iq kombinációba vetett meglátásaim.

Aztán, grátiszként jön ez a 4hete tudtok róla dolog.

Vágod, h ha abortuszra kerül a sor, azt nem lehet a végtelenségig húzni?

Csakhogy kérdezzek is, ne csak állítsak: állsz te úgy, hogy eljátszd a családosdit? Munka, megélhetés?

És végül: nagyon remélem, hogy csak egy szar, vasárnapi kamukérdés ez.

2021. dec. 26. 21:32
 10/20 anonim ***** válasza:
98%

Nem korai egy kicsit, minden téren?

19eves,meg tanulnia kellene, meg az életét Meg alapozni,hogy legyen jövője.

Ti is csak 3 hónapja vagytok együtt, az semmi... Oké hogy most még szeretitek egymást. Viszont nem is életetek együtt, nem is ismeritek a másikat.

Felnőtt embereket is szetszed a gyerek sokszor sajnos, nem hogy egy 19eves kislányt.

Miből nevelitek fel? Abból hogy Te dolgozol?

Mellesleg én mindenképp elmondanam ( meg ha ilyen is az anyja) , minél hamarabb és szépen uljetek le és beszéljétek át. Ez nem egy roller, hanem nagyon komoly dolog.

2021. dec. 26. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!