Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők, melyik férfi tűnik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, melyik férfi tűnik számotokra érdekesebbnek?

Figyelt kérdés
2021. dec. 16. 19:44
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Szerintem egy férfinek nem érdekesnek kell lennie, hanem kellemesnek kell lennie az együtt töltött időnek.

Ez lehet azért, mert jó hallgatóság, ha introvertált, de lehet azért is, mert jót beszélgetünk. Vagy mert jót szexelünk esténként, miközben napközben süttetem a hasam, amíg ő üzleti ügyeket intéz.

Az emberek alapvetően akkor akarnak összejönni valakivel, ha ez hozzátesz valamit a mindennapjaikhoz. Ha valakinek nem életcélja, hogy gyereke legyen, akkor fel kell tenni a kérdést, hogy mitől lesz boldogabb, ha velem összejön?

2021. dec. 17. 02:40
 32/34 anonim ***** válasza:

Úgy igazán egyik sem. Ha választani kéne, akkor inkább a 2.

Alapvetően vonzónak tartom, ha egy férfi valamiben tehetséges. Oké, nem kell 9 éves ázsiai gyerekeket megszégyenítő brutálisan kirívó képességekkel rendelkeznie. A sakk kifejezetten izgalmasan hangzik. A youtuberkedést nem tartom tehetségnek, bocsánat a művelőitől.

De félő, hogy a 2-sel sem lenne bennünk semmi közös. Én humán beállítottságú vagyok, szeretem a művészeteket és nem kifejezetten szeretek utazni, pléne nem egzotikus helyekre. Nehezen tudom elképzelni, hogy egy matekos agy örömmel és nem kényszerből jönne el velem megnézni a Toscát vagy a Cezanne-kiállítást. De lehet, hogy tévedek. :))

2021. dec. 17. 09:03
 33/34 anonim ***** válasza:
Egyik se. Nem érdekel se a matek, se a sakk, se a kihívások, se a celebek. :D
2021. dec. 17. 10:46
 34/34 anonim ***** válasza:
Egyik sem. Mindkettő unalmasnak hangzik.
2021. dec. 17. 11:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!