Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/ férfiak miért féltek kezdeményezni egy lánynál/nőnél? Szerintetek egy nőnek/lánynak kéne meg tennie az első lépést? Ha tetszik nektek egy nő/lány miért nem kezdeményeztek? Miért vannak a mai világba ennyire be szarva a fiúk?
#19 Észak-Olaszország kb teljes férfilakosságára a kábé 165 centis magasság jellemző. Szerinted van gondjuk a csajozással? Hát mondjuk úgy, nem kell őket félteni.
Mondjuk részben azért is, mert nem olyan suttyók, mint a magyar pasik, tudnak udvarolni, van egy egészséges önbizalmuk és nem fortyognak a nőgyűlölettől. Szeretik a nőket. Nem a puncit, hanem a nőket.
#23 Csak 9 centit hazudtál: [link]
A magyar férfiak azért nem udvarolnak, mert a magyar nőknek nincs igényük rá.
#24 Nem tehetek róla, hogy nem tudsz olvasni: én ÉSZAK-Olaszországot írtam, az általad linkelt statisztika meg az ország teljes lakosságát vette egybe.
Köztudott, hogy Dél-Olaszországban teljesen más genetikájú népesség él, mint északon: sok köztük a nagydarab, magas, testes. Ellenben az ország északi felében a férfiak többsége kistermetű és vékony csontú.
De nyugodtan hisztizzél csak, ennyire vagy képes.
Az olasz dönt-dug amorózók, akik a nőket szeretik és nem a pun.cit :D
Mi lesz a következő, a nap Nyugaton kel? :D
#21 akkor majd szólok az asszonynak, hogy ébredjen fel mert el kell engem küldenie a halálnak arra a bizonyos testrészére. Azt remélem azért megbocsájtod, ha a gyerekeimet nem végzem ki a torz világképed oltárán. Meg majd az eddigi összes volt csajomnak is küldök sms-t, hogy "bocs, sztornó, ez meg sem történt".
#22 az megvan, hogy a magasságnövekedés első sorban a táplálkozásnak köszönhető? Vagy szerinted a felgyorsult világunkban az evolúció is turbóra kapcsolt és már csak másfél generáció szükséges ahhoz amihez eddig kb 100 kellett?
#29 megint csak #8 voltam.
U.i.: "a töketlenséget jobb növesztéssel orvosolni, mint filozófiával"
dr. Bubó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!