Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok/ férfiak miért féltek kezdeményezni egy lánynál/nőnél? Szerintetek egy nőnek/lánynak kéne meg tennie az első lépést? Ha tetszik nektek egy nő/lány miért nem kezdeményeztek? Miért vannak a mai világba ennyire be szarva a fiúk?
Mert ami a nőknél 100 egonövelő kezdeményezés, ami azt érezteti velük hogy kelendők.
Az a férfiaknál 100 egocsökentő lebőgés, ami csak azt erősíti bennünk férfiakban hogy a kutyának se kellünk.
A fent leírt női tahóságokon túl:
Bezzeg, ha kezdeményeznek az a baj, mert nem ismerkedtek
- utcán,
- munkahelyen,
- könyvtárban,múzeumban,
- strandon,
- buliban, koncerten, sporteseményen,
- túrán, edzőteremben,
- kávézóban, kocsmában,
- vonaton, buszon, bkv-n,
- semmilyen ügyfélszolgálatos, eladó, pultos, ügynök pozícióban
- interneten,
stb.
Mindegyikhez van full kamu bla-bla-bal indok.
Aztán tádámm! Jön helyes/magas/gazdag/jó státusz/stb. pasi és mégis ismerkedtek. Nahát, micsoda meglepő ocsmány kettős mérce. :D
#16 nem értem, hogy ezzel mi a problémád. Te is válogathatsz, ők is.
És a "helyes/magas/gazdag/jó státusz/stb" sem garancia semmire. Dumáltam már ki ilyen ember kocsijából nőt csóró egyetemista koromban, hogy aztán lekoptassuk haverral, mert ocsmány módon pattintotta le őt. Az tette be az ajtót a kisasszonynál, amikor elvittük ultizni egy füstös, lepukkant kocsmába.
#8 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!