Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt ez a lány?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt ez a lány? Miért most jön rá hogy én is jó lettem volna?

Figyelt kérdés

Évekkel ezelőtt ismerkedtem egy lánnyal. Akkor elhajtott mert talált jobbat. Most hogy nincs senkije, jó lennék neki(gondolom addig amíg nem jön ismét egy jobb). Most van barátnőm, összeköltözést tervezünk, lett saját lakásom. És hát mindet mond hogy őt akarjam. Pl hogy régebben azért tűnt el mert azt hitte hogy én nem akarok semmit. Ez nem igaz, lehet kicsit lassan közeledtem, én ilyen vagyok, de ha tényleg engem akart volna akkor nem jött volna össze mással szerintem. Meg hogy én túl rendes vagyok és kellett neki a csalódás hogy megtudjon becsülni:D

Kicsit vicces, hogy most ennyire próbálkozik, pár éve meg semmibe vett és szomorú voltam és nem érdekelte azt hogy én mit érzek.

Előre kellett volna gondolkoznia, hogy lehet hogy egy menő fiú jobb, de hosszú távon már nem biztos az.

2021. dec. 12. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
De most miért gondolkozol ezen? Érdekel még?
2021. dec. 12. 20:07
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Aha túl rendes vagy. Kelj fel.
2021. dec. 12. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
37%

A csaj egyszerű kapcsolatfüggő. A másik pasi azért lehetett befutó, mert gyorsabban ráhajtott. Most meg azért nálad puncsol, mert tudja, hogy régen tetszett, és biztos befutónak hitt. Neki tulajdonképpen mindegy, hogy kivel van,csak egy percig ne legyen egyedül.

Szóval higgadj le, nem arról van szó, hogy nem tud neked ellenállni. Ez egyedül róla szól.

Ha egy kis eszed van, jó messzire kerülöd, és tiltod mindenhol.

2021. dec. 12. 20:20
 4/7 Noren1989 ***** válasza:
100%

#1, ego.

Vagy annyi lehet, hogy a régi csaj csinosabb emberünk mostani barátnőjénél.

Ami mondjuk igen furán veszi ki magát :DDD

Nos, Kérdező, ettől függetlenül pattintsd le a g-cibe a csajt.

Márhogy a régit, vagy mindkettőt.

2021. dec. 12. 20:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

A nagy kérdés az, hogy miért gondolkozol ezen egyáltalán? Az első ajánlat után le kellett volna tiltsad őt.

Közös jövőre készülsz egy másik nővel és közben hagyod, hogy ez a csaj ajánlatokat tegyen?

2021. dec. 12. 20:41
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
És te ennek miért szentelsz figyelmet, amikor elvileg komoly barátnőd van?
2021. dec. 12. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:

ha megdugnád ő sem lenne jobb mint más nő hidd el..

felejtsd el az ilyen ribit !

2021. dec. 12. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!