Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vannak olyan lányok akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan lányok akik sosem akarnak komoly kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Fiatalabb lányok közül tudok több olyat is aki nem akar, ők később változni fognak? Vannak olyan lányok akik sosem akar elköteleződni, együtt élni valakivel? Vagy a többség idővel megváltozik, még ha fiatalon a legnagyobb ribi is volt?
2021. dec. 12. 13:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nyáron töltöttem a 30-at, eddig nem változott, és kétlem, hogy ezek után fog.

Nagyon magamnak való vagyok, cserébe kicsit sem az a gondoskodó, házias típus, ez így nyilván nem kompatibilis egy komoly, együttéléssel is járó kapcsolattal. Bele is pusztulnék... De "szerencsére" elég szar nő vagyok, szóval nem fenyeget ez a veszély, még szex sem jut.

2021. dec. 12. 13:40
 2/2 anonim ***** válasza:
2021. dec. 12. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!