Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Más tetszik neki, hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más tetszik neki, hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Munkatársam már régóta tetszik nekem, de neki egy másik, fiatalabb kolléganő tetszik. Néha velem is kedves. A munkámat jelenleg nem tudom ott hagyni, viszont nagyon szenvedek. Van esélyem úgy túljutni ezen, hogy lerendezem magamban, és valahogy elfelejtem, bár szinte hetente látom őket?
2021. dec. 12. 07:40
 1/4 anonim ***** válasza:
72%
Kulturáltan.
2021. dec. 12. 07:55
 2/4 anonim ***** válasza:
91%

Ha nincs köztük semmi, akkor próbáld a tudtára adni, hogy tetszik neked!

Ez csak szerintem logikus?

Most tudd meg, hogy van e nála esélyed, mert csak tönkreteszed magad!

2021. dec. 12. 08:13
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem, elkell felejtenem. Csak gondolatokat szeretnék azoktól, akik már voltak így. Van-e egyáltalán esély elfelejteni egy munkatársat, akivel ha nem is napi, de heti rendszerességgel találkozok?
2021. dec. 12. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Keress mást!

Nem vicc! Tényleg segít!

(soha többé ne gondolj rá, mivel a következő kapcsolatodat is tönkreteszi)

Ne keresd, ne nézegesd , ne gondolj rá, ne beszélj róla!

Legyél nyitott egy új szerelemre!

Nekem segített.

25f

2021. dec. 12. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!