Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a legjobb dolog az életben ha az embernek van barátnője?
Figyelt kérdés
Nekem még sosem volt. De ha lenne egy szép barátnőm akkor boldogabb lenne az életem?
Vagy nem könnyű esetek a lányok?:D
Neked mikor lett az első normális, komoly kapcsolatod?
2021. dec. 11. 16:47
11/16 anonim válasza:
Nem. Keves no kepes normalis tars lenni, szoval azert penzzel meg mindig tobbre megy az ember. Azzal baratno is jar.
#9: Megis mit kapna? Noi valasz lenne, hat felpontoznatok gondolkodas nelkul. Ezt meg lefogjatok.
15/16 anonim válasza:
Nagyon jó dolog tud lenni, de egyébként az egyik legrosszabb is. Gúzsba köt, néhány nő azt gondolja, hogy az egész életedet felett kontrollt gyakorolhat amiatt, mert ezt gondolja párkapcsolatnak. Na, ez az, amit az egész életedet megkeseríti és ha ezzel jár sok párkapcsolat, akkor nekem bizony nem kell. Nem engedek totális kontrollt szexért cserébe, mert nem vagyok egy csicska. Mondom ezt úgy, hogy volt már ilyen típusú párkapcsolatom és volt már normális értékeken alapuló is.
16/16 anonim válasza:
Erre nincs garancia, de valóban lehet nagyon jó dolog is, ami hozzátesz az ember életéhez. Viszont nem csak örömökkel jár, hanem sok olyan jellegű kompromisszummal is, amiket nem mindig szívesen hoz meg az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!