Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek az a legjobb dolog az életben ha az embernek van barátnője?
Nekem még sosem volt. De ha lenne egy szép barátnőm akkor boldogabb lenne az életem?
Vagy nem könnyű esetek a lányok?:D
Neked mikor lett az első normális, komoly kapcsolatod?
Jó kérdés. Egyetlen barátnőm volt eddig, pár hónapig, de igazából nem tetszett nekemkülsőre, csak már nagyon akartam hogy "legyen valami".
Pár hónap után kidobott és utána évekig szidott hogy milyen gané pasi vagyok.
Ez 21 éves koromban volt, azóta nem volt barátnőm.
F/31
Ez most olyan, mint hogy nem attól leszel boldog, ha utazol, mert utazni a szeméttelepre és a lepujba is lehet, hanem attól, hogy normális az úticélod és normális körülmények közé érkezel.
Senki sem tudja megmondani, hogy neked jó lesz vagy sem a párkapcsolatod, mert az az adott két embertől függ, aki kialakítja azt a kapcsolatot. Vannak párkapcsolatok, amik az élő pokolnak felelnek meg és vannak, amik jelentősen feljavítják az amúgy is jó életminőséged.
Csodát nem fog viszont veled tenni senki, ha egy kupac szar az életed jelenleg. Az a te sarad amibe nem illik behúzni másokat.
"Szerintem az élet értelme a szex. Mindegy hogy nevezed, barátnő, szerető, feleség. A lényeg hogy annyit dugjál amennyit csak bírsz!"
Mr. Ösztönlény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!