Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szeretem annyira mikor ő meg a piát szereti ?
A héten nem dolgozik, mert beteg.
Gondoltam de jó már végre nincs meccs szezon nem lesz annyi ivászat. Megyek àt hozzájuk délben viszek ebédet neki és ott isznak az apjával de már majdnem taccson vannak…..
Minden másban olyan tökéletes férfi csak ez az állandó lazulas italozás ne lenne. A minden más alatt nem a külsőt értem!!!!
1 Igen vannak elképzeléseim, de itt nem konkret a külsőre kell gondolni!
Hanem pl ő is amikor nem iszik nagyon kedves segítőkész és vicces, nagyon jol érzem magam vele.
2 Dagadt az semmiképp nem vagyok az 52 kilómmal. De amugysem a külsőn múlik ez szerintem.
Sokat iszik, másnap lehet pátyolgatni. Olyan mintha szüksége lenne Rád.
Fuss amilyen gyorsan tudsz valakitől, aki képes már otthon apuval délben full részeg lenni
Igen, ne kerteljünk, ha nem akar ez ellen tudatosan tenni, akkor ez mindig csak egyre rosszabb lesz.
A végkifejlet egy kocsma környékén csoszogó, borvirágos orrú, felpüffedt arcú, igénytelen, büdös, semmirekellő alkoholista lesz, akinek körülbelül megvannak számolva a napjai. Persze ezek még évtizedek, de a te döntésed, hogy el akarsz-e vele eddig jutni. És igen, most nem iszik még 2-3 hétig, de aztán már csak 1-2 hétig nem fog, aztán 1-2 napig stb. Mindegy, a lényeg, hogy értsd meg, hogy ha ő nem akar változást, akkor ez az állapot nemhogy javulni nem fog magától, hanem folyamatosan rosszabbodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!