Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kik azok a híres párok, akiken tényleg látszik/látszott hogy egymásnak lettek teremtve, és nagyon szeretik egymást?
Figyelt kérdés
Mi lehet a titkuk? A környezetetekben ismertek ilyet? Mióta vannak együtt?2021. dec. 7. 12:57
1/13 anonim válasza:
Szerintem pl.Shawn Mendes és Camila Cabello ilyen pár voltak, de hát ennyit erről... :)
2/13 anonim válasza:
profi fotósok megszépítik a hangulatot is..
3/13 anonim válasza:
Nekem Chris Hemsworthék jutottak eszembe.
De ez azért nehéz mert aki híres és rendben van a lelki világa és a kapcsolata, szerintem nem erzi szükségér hogy mindenhova kényszeresen kipakolja.
Így akiknek nagyon jó a házassága, szerintem nem bizonygatja lépten-nyomon. Akár híres akár nem.
Ezert tartom szánalmasnak hogy pl a Berkiék, Kulcsár Edináék stb (egyiket se követem, néha odatévedek az oldalukra) folyton bizonygatják hogy ők mennyire szerelmesek, jól működnek, dolgoznak rajta blabla. És azert osztják meg szerintük mert "közszereplők"...erdekes számos olyan világsztár van aki megsem pakolgatja ki holott ennyi erővel ők is azok csak nagyobb mértékben. Szóval...
5/13 anonim válasza:
Nekem ilyen volt anno korábban Rékasi Kàroly és Détár Enikő …… aztán mégis szétmentek.
7/13 anonim válasza:
az életük apró rezzenéseibe , részleteibe nem látunk bele.. A kamerák előtt való kötelező mosoly, vagy a közösségi oldalakon való kamu tökéletes kapcsolat látszata mind csak illúzió , szemfényvesztés. Akik ezeket elhiszik, ők azok akik a romantikus filmeket 100% valóságnak képzelik. Pl: Alkonyat film idején elszaporodtak a barna fiú - fehér lány kapcsolatok.. a filmek hatással vannak az emberekre.
8/13 anonim válasza:
Alapvetően hidegen hagynak a sztárok meg a bulvár, de most Deutsch A + Kinizsi O. jutott eszembe mint irigylendő "perfect couple".
9/13 anonim válasza:
+ és amúgy 7.-nek teljesen igaza van.
10/13 anonim válasza:
Én Blake L.t és Ryan R.t mondanám,
+ Elsa P. & Chris H.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!