Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy tehetnèm helyre a hibám? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tehetnèm helyre a hibám? Hogy szerezzen vissza? Férfiak szerintetek?

Figyelt kérdés

6 es fel eve vagyunk egyutt a párommal, 26 évesek vagyunk ket eve volt az eljegyzesunk.

Kb 3 honapja megvaltoztak az erzeseim, sokaig nem beszeltem rola.

Kapcsolatunk kicsit elfasult, nem csinaltunk kozos programokat, alig beszelgettunk amit utolag mar banok, hogy akkor ezt nem beszeltuk meg.

Masfel honapja megkertem, kis idore koltozzon haza, gondolkodnom kell. Ezt is megbantam utolag, hogy elkuldtem.

Miutan hazament ra 2-3 hetre ujra elkezdtunk talalkozni, moziztunk volt hogy itt aludtam nalam es megbeszeltuk megprobaljuk helyrehozni. Vegul a semmibol jott fordulat, 1 hete atjott, hogy itt alszik majd kozolte, hogy o teljesen le akarja zarni ezt a kapcsolatot, mert ő benne ez akkor törés volt, hogy én akkor elküldtem, hogy soha többet nem tudna bízni bennem es folyton ez lebegne előtte hogy újra megtortenhet es hogy ez miatt mar nem szeret.

Azota alig kommunikálunk, fogalmam sincs mi tevo legyek,visszasem ír, mintha ez a majdnem 7 év a semmibe menne. Hozzateszem soha nem veszekedtunk, nagy vitaink nem voltak, szinte meg sem probaltuk még helyrehozni a dolgot, miert adja fel.

26L

2021. dec. 7. 11:02
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%

Ez a sok megható szöveg csak bla bla bla.

Nem szeret már, nem akar veled lenni, és talán még nincs senkije,m vagy nem volt biztos, hogy lesz ezért még elszórakozott veled egy kicsit.

Te viszont minden apróságból arra következtetsz, hogy számára te vagy a nagy szerelem élete párja stb stb.

De ne felejtsük el, hogy veled is lehetnek problémák, az emberek hajlamosak többségben mindig a nőt védeni, holott ők sem ártatlanok.

2021. dec. 7. 11:05
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ha elengeded szerintem
2021. dec. 7. 11:07
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos ez ilyen. Velem a legnagyobb szerelem közepén szakított. Utána fél évvel úgy alakultak a dolgok, hogy ismét összejöttünk (még mindig szerettük egymást), de szerelem többé nem alakult ki.

Ami egyszer eltört, nem lehet teljesen helyre hozni.

2021. dec. 7. 11:08
 4/23 A kérdező kommentje:

Azt még hozzátenném, hogy a cuccait nem akarja még elvinni+ semmi közös dolgot leszedni a közösségi médiàról.

Azt mondta majd ha én szeretném.

2021. dec. 7. 11:13
 5/23 anonim ***** válasza:
26%
Lehet, hogy jól nézel ki és még villogni akar veled :)
2021. dec. 7. 11:18
 6/23 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyértelmű. Ha valóban szeretett és tényleg egyoldalú volt az egész részedről (elküldés) akkor most mit szeretnél tőlünk hallani?

Rip. Elszúrtad nyilván, próbáld elfogadni. Tanulság a jövőre nézve, hogy időkérés meg ilyen újkeletű baromság nem vezet sehova csak a megfelelő kommunikáció.

2021. dec. 7. 11:53
 7/23 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem ez viasszefelé sült el.

Megcsapta a szabadság, szingliség szele és rájött, hogy igazad volt, mikor laposnak érezted a dolgot és elküldted.

Kinyílt számára a világ, elkezdett más nőket észrevenni, szórakozni.

Ez a hajó szerintem elment.

Próbálj előre nézni

2021. dec. 7. 11:55
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Lett neki más
2021. dec. 7. 12:09
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

"Azota alig kommunikálunk, fogalmam sincs mi tevo legyek,visszasem ír, mintha ez a majdnem 7 év a semmibe menne."

Nem tűnik fel, hogy te is ugyanezt csináltad vele? Ezek után én sem mennék vissza hozzád.

2021. dec. 7. 12:15
 10/23 anonim ***** válasza:
64%

" itt aludtam nalam es megbeszeltuk megprobaljuk helyrehozni. Vegul a semmibol jott fordulat, 1 hete atjott, hogy itt alszik majd kozolte, hogy o teljesen le akarja zarni ezt a kapcsolatot"

Megismerkedett valakivel, szerintem, akkor szoktak ilyen hirtelen fordulatok lenni.

2021. dec. 7. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!