Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy hívják azt szakmai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy hívják azt szakmai nyelven, aki a huszonévesekhez vonzódik?

Figyelt kérdés

Például a 15-19 évesekhez az efebofil vonzódik a wiki szerint:

[link]

A huszonévesekhez való vonzódás neve mi?

2021. dec. 3. 23:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
XD, 8-ra ment volna, 7-es voltam. :S
2021. dec. 4. 09:46
 12/16 anonim ***** válasza:

11. Bmeg. Én pedig azzal a tudattal pontoztalak téged fel, hogy a 7-esnek válaszolsz.

Gondolj bele a 8-asnak igaza van, hogy a normálisnak nem kell külön nevet adni. Adjunk akkor annak is még egy külön nevet, hogyha egy nő vagy férfi egy ellenkező neműhöz vonzódik.

2021. dec. 4. 09:51
 13/16 anonim ***** válasza:

12, :D :D Megfordult a fejemben, hogy ezért lett száz százalék... :D

Szeretnélek arról tájékoztatni, hogy a kérdező nem írt ki nemet és kort, így bárki beletartozhat ebbe a kérdésbe, amit mi nem tudunk, és nem is tartozik ránk. De vegyük alapul: Ha valaki 60 éves nőként, vagy 50 évesen 20-on éves srácokhoz vonzódik, szerinted minden rendben vele? Mert attól, hogy ez neked meg sem fordult a fejedben, attól másokat még érinthet és szenvedhet tőle, mert sosem lesz normális kapcsolata... De sokszor még a kérdést is magyarázni kell, mert a kommentelő nem lát tovább a saját élethelyzetétől, sérelmeitől akkor mit várunk?! És erre írtam, hogy itt mindenki túlon túl okos. :((

Illetve nem tudom, hogy mióta van a szabályzatban az, hogy bárki kérdését is felül kell írni. Miért nem lehet csak simán lapozni. Leírtam a véleményem, hogy inkább egy szexuálpszichológust kérdezzen meg, mert itt nem fog értelmes választ kapni, és még ezt is betámadjátok. XD xD Kiégek az oldalon.

2021. dec. 4. 10:36
 14/16 anonim ***** válasza:
13. Értem. Én a saját tapasztalataimból indultam ki, hogy sokszor még azokat is baszogatják, akik 5-10 évvel idősebbként vonzódnak egy 18-20 éveshez.
2021. dec. 4. 13:34
 15/16 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen normális 50-60 èves nőkènt is huszonèvesekhez vonzòdni. Attól hogy az ember megöregszik, mèg nem fog a trottyos vènemberekre izgulni.
2021. dec. 4. 14:44
 16/16 anonim ***** válasza:

14, Erről beszéltem, hogy nem a kérdésre válaszolnak a kommentelők, hanem arra, ami őket ebben a témában éri. Elbeszélnek egymás mellett az emberek, közben úgy, mindenki sérteget mindenkit. :S Ilyen szempontból teljesen értelmetlen ez az oldal. Tisztelet annak a kevéske kivételnek, aki vagy továbblapoz, vagy segítő választ ír.

Egyébként teljesen értem amit írsz, eléggé frusztráló, hogy az emberek pár év miatt megbélyegzik egymást (Ezen szerintem túl kell nézni, le kell pergetni). De egyébként sajnos ilyenek lettünk, legyen az bármi, ha te máshogy csinálod, mint más, már "nem normális".

15, Hány éves vagy? :D

De én inkább lépek, mert nem szeretném elvinni a kérdést. Sajnos érdemben én sem tudok rá válaszolni.

2021. dec. 4. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!