Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Sokat vesztettem még ha sosem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sokat vesztettem még ha sosem volt barátnőm? Ti mit gondoltok?

Figyelt kérdés

25 vagyok és még sosem volt részem viszonzott szerelemben. Meg úgy igazán szerelmes csak 1 lányba voltam de ő nem akart velem összejönni. Kicsit szégyenlem már ennyi idősen, meg nagyon vágynék a viszonzott szeretetre. Mintha nekem sosem akarna összejönni az hogy boldog legyek egy lánnyal végre.

Fiatal koromból kimaradtak a lányok, ettől függetlenül később még lehet sikerem (együttélés, feleség, gyerekek)?

Vannak mások is akiknek későn jött össze az első kapcsolat?

2021. dec. 2. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet sikered, természetesen. Semmiképp ne add fel, lehet hogy nem vagy 18, de bőven fiatal. Ismerkedj, barátkozz sokat. :)
2021. dec. 2. 20:03
 2/5 anonim ***** válasza:
66%

Napi sosem volt barátnőm 🙄

Ez még mindig nem a tàrskereső rész , az önsajnàltatàs , szànalmas , ami szànalmas az meg nem vonzó

2021. dec. 2. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
31%
Sokat
2021. dec. 2. 21:16
 4/5 anonim ***** válasza:
16%
Semmiről nem maradtál le.
2021. dec. 2. 21:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ. Nem maga a párkapcsolat, hanem a *jó* kapcsolat ad sokat az embernek. Ha együtt lettél volna egy rakás csajjal, akivel nem tudjátok elviselni egymást, azzal inkább csak vesztettél volna még akkor is, ha van szex és legalább nem egyedül vagy. Ha viszont majd egyszer lesz egy jól működő kapcsolatod, akkor nem fogod hiányolni az "elvesztegetett" (amúgy nem, mert mással azért remélhetőleg foglalkoztál közben) éveket.
2021. dec. 3. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!