Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztetek már így? Mi lenne a megoldás?
23 éves vagyok és sosem éreztem még igaz szerelmet. Nagyon sok fiú tetszett már, de mind csak plátói volt. Volt 2 kapcsolatom is, jól éreztem magam benne, de egyikben a fiú külsőleg nem jött be igazán, a másikban pedig belsőleg így ezeknek vége is szakadt. Bár nagyon kellemes érzés volt rájuk gondolni onnan vettem észre hogy talán mégsem az a nagy szerelem amit irántuk érzek hogy ha megtetszett egy másik, már feledésbe is merültek.
A másik hogy nagyon hiányolom azt hogy valakit őszintén érdekeljek, foglalkoztassa őt a személyiségem, szeressen. Nagyon ilyet sem láttam soha hogy valaki így figyelt volna rám, számon tartott volna, akinek én lettem volna az első.
Nekem az ismerkedés nehezebb mert eléggé introvertált vagyok, nem annyira járok társasági eseményekre. Nagyon remélem hogy ettől még valahogy rám is rám fog találni a szerelem. Csak annyira nehezen bízom meg emberekben hogy kétségbe vagyok esve hogy mikor
Miert hiszed hogy a szerelem csak pillangok?
Egy rakat kínnal is ugyanugy egyutt jár.
Örülj annak hogy eddig megúsztad.
Nem igazán értem mi is pontosan a kérdés, de úgy vélem az igaz szerelmet keresed. Az nem olyan hogy görcsösen meg kell találni mint valami elveszett kulcsot, ha rádtalál rádtalál, ha nem nem. Viszont adj annak a szerelemnek nagyobb támadási felületet, ismerkedj, nyiss az emberek felé, próbálj meg többet közösségbe járni, szóval nyisd meg a lehetőségeket hogy rádtalálhasson egyszer az a bizonyos férfi. Ha otthon ülsz 0-24 ben, nem fog bekopogni az ablakon hogy heló.
19f
Éreztem pillangókat is, de az igaz szerelem számomra az, ami évek alatt alakul ki a sok-sok (szívesen) belefektetett energia után.
De az már a kezdeti szakaszban is alapvető számomra is, hogy azt érezzem őszintén érdeklem (ahogy engem is ő), megértem, hogy ez hiányzott neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!