Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi visz rá arra egy férfit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi visz rá arra egy férfit hogy letagadja a gyerekét feleségét? Azt hiszi sosem fog lebukni ?

Figyelt kérdés
Megjegyeznem külön lakást tartott fent erre és emiatt tényleg egyedül élőnek tűnt…
2021. nov. 27. 08:29
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Egyébként ezeket tőle is megkérdezhetted volna.
2021. nov. 27. 15:56
 22/27 A kérdező kommentje:
21 Már nem vagyunk beszélő viszonyban semmilyen platformon, személyesen pedig nem akarom zavarni.
2021. nov. 27. 16:08
 23/27 anonim ***** válasza:

Akkor kellett volna, amikor kiderült. Egyébként adj hálát az égnek, hogy

1. Rájöttél mekkora rohadék. Én is ekkor ábrándultam ki belőle végleg, addig nem tudtam megemészteni, hogy mást választott. Aztán egy közös ismerősünktől hallottam, hogy miket szokott csinálni.

2. Nem korábban ismerted meg, és nem te vagy a felesége.

3. Tele van az ország jóképű, sármos, szingli pasikkal.

2021. nov. 27. 16:14
 24/27 A kérdező kommentje:
23 Mikor kiderült nem láttam a dühtől és nem gondolkodtam. Hát igen legalább kiderült éppen időben.
2021. nov. 27. 16:17
 25/27 Dzsoki ***** válasza:
Kedves kérdező!Ezt azért az eredeti kérdésben is írhattad volna,hogy mindkettőt megkérdezted!Így már más.Az vitte rá,hogy szexelni akart.Nyilván,hogy számolt a lebukással,de mire ez kiderül,már egy-két szexen már túl vagytok,címszóval kezdett bele.A gyerek életkorát sem tudjuk.Vagyis,elképzelhető.hogy a saját élete,fontosabb,mint az apjáé.Továbbá,az sem kizárt,hogy megszokta.Vélhetően,nem te voltál az első"áldozat".Apa,oda megy ahová akar,csak vegye meg azokat,amiket én akarok,gyermeki hozzáállás,sem kizárt.
2021. nov. 27. 16:38
 26/27 A kérdező kommentje:

25. Azért nem írtam külön le ha ismerkedek csak megkérdek alap dolgokat pl ez h van e valakije és van e gyereke vagy eppen hol él stb.

Igen naiv voltam jobban oda kell figyelni.

2021. nov. 27. 16:48
 27/27 anonim válasza:
Én dettó ugyanígy jártam. Letagadta a gyerekét,mikor kiderült, hogy van, azt mondta,ő nem akarta a gyereket, kérte az exet ,vetesse el.Egész terhesség alatt nem is látta a nőt.Azt is bánja,hogy a nevére vette. Csak az anyja rábeszélte.Barna Péter,ha esetleg ismerős a név.
2024. febr. 29. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!