Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás,okos nőbe bele lehet szeretni?Vagy csak egy szakmunkásképzőben végzett, érettségit szerzett nőért lehet rajongani?
A személyiség és a végzettség csak minimálisan érintkezik, senki se lesz csak azért rosszabb jellem, mert diplomát szerzett (nem is értem, hogy ez honnan jött neked). Vannak öntelt és szerény diplomás nők (és férfiak), ahogyan vannak öntelt és szerény emberek minden létező csoportban. Nem szabad általánosítani.
Tavaly szereztem meg a mesterdiplomámat, most is tanulok, és alapvetően egy művelt embernek tartanak (mondjuk a munkámhoz ez elengedhetetlen), és mégis belém szeretett a párom, aki szintén egy diplomás és művelt ember. A munkámból és érdeklődéseimből kiindulva a legtöbb barátom is beleillik ebbe a kategóriába és egyikünknek se volt soha problémája abból, hogy diplomások vagyunk. Komolyan nem értem.
Az, hogy kibe lehet beleszeretni nem a végzettségétől függ.
26/N
Van ilyen, de nem értem, hogy miért látsz e mögé bármi pluszt. Én ugyanígy vagyok a segédmunkásokkal, mégis alapvetőnek tartom, hogy köztük is rengeteg az ugyanúgy szerethető ember.
26/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!