Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy diplomás,okos nőbe bele lehet szeretni?Vagy csak egy szakmunkásképzőben végzett, érettségit szerzett nőért lehet rajongani?
A beleszeretés szempontjából miért fontos, hogy valakinek legyen vagy ne legyen diplomája?
A magasabb fizetés vonzóbb, de annyira nem, hogy el kelljen viselni, az esetleges hülyeségeit?
Gondolom, nem azért, mert diplomája volt.
Különben erre varrjál gombot: szakközépből mentem főiskolára, és még mesterképzést is végeztem, és pont nem érdekel mások iskolai végzettsége, mert ha én kedvelek valakit, azt a nyolc általánosával is kedvelem, vagy akár kevesebbel is. Ha meg nem szimpatikus tőlem az angol királyi család eltitkolt tagja is lehet, nem fogom jobban bírni.
#12-es:
Ez egyedül téged fémjelez. :DD Ha a kérdésed leírásából indulunk ki és nem a szubjektív véleményemből, akkor amiatt tudsz a “primitív” szakmunkást végzett lányokba beleszeretni, mert k*rva alacsonyan van nálad a léc és félsz az intelligens nőktől. :D
Hatalmas öngól.
"ha az én fejemet el tudta csavarni egy szakmunkásképzőben végzett lány,egy diplomás férfiét is el tudta volna."
Ez egyáltalán nem biztos, mert a te értelmi szinted nem túl magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!