Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy diplomás,okos nőbe bele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy diplomás,okos nőbe bele lehet szeretni?Vagy csak egy szakmunkásképzőben végzett, érettségit szerzett nőért lehet rajongani?

Figyelt kérdés
Nekem az jut eszembe először ha azt hallom diplomás nő,hogy komoly,távolságtartó,kicsit magától elszállt,az egyszerű 8 általánost végzett munkás férfiakat lenézi,ha kedves is velük,akkor se feküdne le velük amiért alacsony végzettségű egyszerű emberek.Na de egy ilyen nőbe bele tud valaki szeretni egyáltalán?Vagy csak a szex reményében foglalkozik egy férfi egy művelt,okos, komolyan gondolkozó nővel?

2021. nov. 26. 16:18
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

A beleszeretés szempontjából miért fontos, hogy valakinek legyen vagy ne legyen diplomája?

A magasabb fizetés vonzóbb, de annyira nem, hogy el kelljen viselni, az esetleges hülyeségeit?

2021. nov. 26. 16:36
 12/26 A kérdező kommentje:
7 ha az én fejemet el tudta csavarni egy szakmunkásképzőben végzett lány,egy diplomás férfiét is el tudta volna.De engem diplomás nő még soha nem vett le a lábamról.
2021. nov. 26. 16:37
 13/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább azon aggódj, hogy beléd lehet-e szeretni.
2021. nov. 26. 16:39
 14/26 A kérdező kommentje:
De nem változtatja meg az embert ha diplomát szerez?Ha tudja,hogy végigjárta az egyetemet?Azért a diplomákat nem osztogatják csak úgy.
2021. nov. 26. 16:40
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom, nem azért, mert diplomája volt.

Különben erre varrjál gombot: szakközépből mentem főiskolára, és még mesterképzést is végeztem, és pont nem érdekel mások iskolai végzettsége, mert ha én kedvelek valakit, azt a nyolc általánosával is kedvelem, vagy akár kevesebbel is. Ha meg nem szimpatikus tőlem az angol királyi család eltitkolt tagja is lehet, nem fogom jobban bírni.

2021. nov. 26. 16:40
 16/26 anonim ***** válasza:
88%
Ezredik ócska provokáló kérdésed.
2021. nov. 26. 16:41
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

#12-es:

Ez egyedül téged fémjelez. :DD Ha a kérdésed leírásából indulunk ki és nem a szubjektív véleményemből, akkor amiatt tudsz a “primitív” szakmunkást végzett lányokba beleszeretni, mert k*rva alacsonyan van nálad a léc és félsz az intelligens nőktől. :D

Hatalmas öngól.

2021. nov. 26. 16:45
 18/26 A kérdező kommentje:
Végülis megtudtam amit akartam,hogy a válasz a kérdésemre az hogy igen,diplomás nőkbe is bele lehet szeretni.Én 2 nőbe voltam eddig szerelmes,mind a kettő szakközépbe végzett,nem mentek tovább főiskolára.
2021. nov. 26. 16:47
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

"ha az én fejemet el tudta csavarni egy szakmunkásképzőben végzett lány,egy diplomás férfiét is el tudta volna."

Ez egyáltalán nem biztos, mert a te értelmi szinted nem túl magas.

2021. nov. 26. 17:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
Pláne a küszöbe nem az. Látszik, hogy minden alkalomnak örül, amikor valami nő-szerű lény közeledik felé. Azért ennyire nem kell utálni a diplomás nőket, koma. Jut nekik is pár, különb is, mint te, ne aggódj. :)
2021. nov. 26. 17:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!