Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Férfiakat miért nem zavarja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakat miért nem zavarja, ha egy nő szeplős?

Figyelt kérdés

Mintha nem is látnák, pedig elég szembetűnő egyeseken a sok szeplő.

Kiváncsi lennék, ha egy közismert címlaplányra, aktuális celebre, üdvöskére, akiért sok férfiszív rajong, és aki egyébként nem szeplős, - ám nem is szeplőtlen, hi-hi :) - szeplőket rajzolnának, festenének, vajon továbbra is bomlanának érte a férfiak? :O Érdekes kísérlet lenne, annyi szent.

2021. nov. 26. 07:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavarna akkor meg az lenne a baj.
2021. nov. 26. 11:55
 12/27 anonim ***** válasza:
78%
mert egy szép arcon nem ront semmit sem..
2021. nov. 26. 13:00
 13/27 anonim ***** válasza:
80%
Semmi taszító nincs a szeplőkben, szerintem kifejezetten aranyos.
2021. nov. 26. 15:56
 14/27 anonim ***** válasza:
100%
Most épp divat a szeplő tetoválás. Én szeplős vagyok és megfigyeléseim szerint a férfiaknak mindig is tetszett (nyilván van akinek nem, de az meg nem volt olyan bunkó, hogy ezt így a semmiből közölje velem).
2021. nov. 26. 16:50
 15/27 anonim ***** válasza:
66%

Férfi vagyok, nőkön imádom a szeplőt. Férfiakon meg nem érdekel - de zavarni férfiakon sem zavar.

Egyébként nőkön (meg férfiakon is ,-)) sokkal jobban zavar a smink, mint a szeplő. A szeplő természetes, magától került oda. A smink természetellenes, mesterségesen kenik magukra - és sok esetben többet árt a látványnak, mint használ. Láttam már ízléses, visszafogott sminket, ami épp csak kiegészít hiányosságokat, az ilyen nem zavar annyira, de sokkal gyakoribb a harsány, eltúlzott smink, ami engem zavarni szokott.

2021. nov. 27. 13:36
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos is tud lenni a szeplő, nézd meg az ABBA zenekar vörös hajú énekesnőjét.
2021. nov. 27. 17:26
 17/27 anonim ***** válasza:
100%
Szeplős vagyok és sosem mondta egy férfi sem, hogy zavarná. Biztos van, akinek nem tetszik, viszont nem egy férfi külön megdicsérte, hogy milyen aranyos és bájos.
2021. nov. 27. 19:19
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Igen,pontosan úgy ahogy az 5 öske, és a a 17 eske mondja.

Bár az 5. hozzászólót be pirították, de pedig szerintem teljesen igaza van.

Mi férfiak nem keressük a hibát állandóan a nőkben.

Akkor még több szingli lenne.

Épp elég, hogy rengeteg a magányos férfi, mert már apró hibával sem kellünk a kutyának sem. Nőknek meg végképp nem.

2021. nov. 27. 21:29
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"Férfiakat miért nem zavarja, ha egy nő szeplős?"

Miért kéne zavarnia???

2021. nov. 27. 22:33
 20/27 anonim ***** válasza:
Van kint egy kérdésem, amiben direkt szeplős lányt keresek, mivel nekem nagyon bejön, akárcsak az anyajegyek. Persze ez korántsem elegendő. Vonzó kell legyen egyéb tekintetben is az illető, a pöttyök csak dobnak az összhatáson. Amennyiben te is rendelkezel ilyen szexepilekkel, írj privátot! Ha meg csak szimplán irigy vagy, törődj bele, hogy vannak férfiak, akiknek ez tetszik! Amúgy talán feltűnt neked is, hogy nagy divatja van a szeplő-filternek selfie üzemmódban, szóval egyre népszerűbb. Igaz, a divathullámok jönnek-mennek, de nálam biztosan megmarad ez a vonzalom, mivel tart mióta az eszemet tudom, nem csak holmi ideiglenes kattanás. Szóval, hajrá szeplős lányok!
2021. dec. 15. 18:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!