Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakat miért nem zavarja, ha egy nő szeplős?
Mintha nem is látnák, pedig elég szembetűnő egyeseken a sok szeplő.
Kiváncsi lennék, ha egy közismert címlaplányra, aktuális celebre, üdvöskére, akiért sok férfiszív rajong, és aki egyébként nem szeplős, - ám nem is szeplőtlen, hi-hi :) - szeplőket rajzolnának, festenének, vajon továbbra is bomlanának érte a férfiak? :O Érdekes kísérlet lenne, annyi szent.
Férfi vagyok, nőkön imádom a szeplőt. Férfiakon meg nem érdekel - de zavarni férfiakon sem zavar.
Egyébként nőkön (meg férfiakon is ,-)) sokkal jobban zavar a smink, mint a szeplő. A szeplő természetes, magától került oda. A smink természetellenes, mesterségesen kenik magukra - és sok esetben többet árt a látványnak, mint használ. Láttam már ízléses, visszafogott sminket, ami épp csak kiegészít hiányosságokat, az ilyen nem zavar annyira, de sokkal gyakoribb a harsány, eltúlzott smink, ami engem zavarni szokott.
Igen,pontosan úgy ahogy az 5 öske, és a a 17 eske mondja.
Bár az 5. hozzászólót be pirították, de pedig szerintem teljesen igaza van.
Mi férfiak nem keressük a hibát állandóan a nőkben.
Akkor még több szingli lenne.
Épp elég, hogy rengeteg a magányos férfi, mert már apró hibával sem kellünk a kutyának sem. Nőknek meg végképp nem.
"Férfiakat miért nem zavarja, ha egy nő szeplős?"
Miért kéne zavarnia???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!