Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi legyen az első lépés?
Sziasztok!
A story nagyon hosszú de megpróbálom rövidre fogni.
31 éves viszonylag átlagos de jó kisugárzással rendelkező férfi vagyok, aki túl van 2 hosszabb és rengeteg rövidebb párkapcsolaton, az aktuális barátnőmmel 5 éve vagyunk együtt akibe eleinte azt hittem szerelmes vagyok de a covid óta mivel rengeteget voltam itthon, volt időm újra átgondolni az egész életem és azt éreztem valami nincs rendben, főleg ennyi kapcsolat után, majd kiderítettem mi okozhatja a belső szorongásomat, elégedetlenségemet, annak ellenére hogy egy tündéri nővel, boldog párkapcsolatban,bőségben,egészségben, biztonságban élek és semmire nem lehetne panaszom.
Szóval elég mélyre, egészen a kezdetekig ástam és ez most lehet viccesen hangzik de rájöttem hogy életem első óvodai szerelme, ami egyben az első szerelmi csalódásom is volt, egyszerűen nem hagy nyugodni. Emlékszem hogy bármennyire is akartam, nem igazán tudtam közel kerülni hozzá ami nagyon fájt, afféle kisebb traumát okozott nekem.
Az ovi után két külön iskolába kerültünk majd 13, és 19 évesen is véletlenül összefutottunk és hihetetlen de megismert, sőt, nagyon is örült nekem, persze a szívem ilyenkor mindig a torkomban dobogott, a mosolya pedig egyenesen a retinámba égett. Emlékszem hogy ezek után napokig róla ábrándoztam, ennek ellenére soha nem írtam rá mert pont egy kapcsolatban voltam vagy mert nem volt elég önbizalmam hozzá. De ahogy teltek az évek mindig eszembe jutott és bármennyire próbáltam kiverni a fejemből, 31 évesen rá kellett jönnöm hogy nem tudom.. és hogy az eddigi párkapcsolataimban is mindig azt a szőke hajú, rikító kék szemű, mesés arcú lányt kerestem de ha találtam is hasonlót egyik sem tudta belőlem azt az érzést kiváltani, amit ő tudott eddig, ez csakis azt sugallja hogy ő lehet az igazi..
A nagy helyzet az hogy egymástól nem túl messze de két másik országban élünk, más nyelveket beszélünk, és mivel ő borzasztóan sikeres lett(én annyira nem) ezért más rétegben is mozgunk, de engem ez sem hátráltat, ugyanis a lány egy világi jó lélek, és ami a legfontosabb hogy szingli.
Ezért úgy gondolom nem lenne lehetetlen a küldetés.
Bár hajlandó lennék miatta a mostani kapcsolatomat lezárni és mindent hátrahagyni, új nyelvet tanulni, elköltözni, kérdés hogy ő mit gondolna erről.. Persze csak írjak rá igaz? Sajnos nem ilyen egyszerű.. De akkor mi legyen az első lépés?
Az első lépés a szakítás. Utána lehet bármi mást lépni. Ne legyen genya a mostani lánnyal. Ha másikat akarsz, akkor ne jársz biztonsági játékot és ne mellette állj neki másoknak udvarolni.
A továbbiakban pedig fel kell venni a másik lánnyal a kapcsolatot. Hogy hogyan, azt neked kell kitalálni.
Én személy szerint azt gondolom, hogy unalmadban generálod a drámát, de mivel erre van igényed, úgyis ezt fogod csinálni.
Az első lépésnek annak kell lennie, hogy lezárod a jelenlegi kapcsolatodat, mivel ha így vennéd fel a kapcsolatot a másik lánnyal, mindkettőjüket megaláznád. A jelenlegi párod azzal, hogy érzelmileg megcsalod, a másik lányt pedig azzal, hogy "a másik nő" szerepbe kényszeríted.
Igazság szerint elkeserítő ilyen emberekről olvasni, akik az igazi elköteleződésre való képtelenségüket romantikus maszlaggal magyarázzák, de az, hogy ez engem elkeserít, legyen az én bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!