Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A barátnőm nem tudja kifejezni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem tudja kifejezni az örömét. Gondolok itt arra, hogy ha adok neki valamilyen ajándékot akkor nem látom rajta hogy örülne. Elmondása szerint ilyen volt mindig is, de attól függetlenül hogy nem mutatja ki, azt mondja hogy örül. Vélemény?

Figyelt kérdés
2021. nov. 25. 05:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%
Nekem anyám ilyen. Plusz minden ajándéknak kéri a blokkját, mert az persze úgy se jó amit előzetesen megbeszéltünk. Mert visszacseréli valami másra ami jobban tetszik neki.
2021. nov. 25. 11:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem anyósom ilyen és férjem, de őket bizony nagyon nem kényeztette el az élet, sem a környezet.
2021. nov. 25. 12:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

11. Uh, ez rossz érzés lehet.

Előző vagyok, anyósomnál volt olyan, hogy nagyon jól tudta, keveset keresek.

Pakolgatta ki---inkább dobálta ki a csomagból az apróságokat, amiket vettem neki, fahangon sorolta, aztán úgy hagyta reggelig az asztalon. Oké ez más, de iszonyúan sértő volt.

2021. nov. 25. 12:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!