Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm nem tudja kifejezni az örömét. Gondolok itt arra, hogy ha adok neki valamilyen ajándékot akkor nem látom rajta hogy örülne. Elmondása szerint ilyen volt mindig is, de attól függetlenül hogy nem mutatja ki, azt mondja hogy örül. Vélemény?
Esetleg valamilyen családi jellegű trauma érhette. Vagy pedig szimplán csak ennyire zárkózott, befelé forduló természetű.
Hány évesek vagytok? Barátság? Párkapcsolat?
Ez amúgy enyhe aspergernek is lehet a tünete. A párom is ilyen, többféle érzelmet nem tud megfelelően kifejezni, köztük az ajándékok iránt érzett örömét. Nekem is sok időbe tellett megtanulni, hogy honnan látom, ha valaminek tényleg örül.
Ha máskor is problémája van az érzelemkifejezéssel, akkor ez is lehet kiindulópont.
olvass utána az 5 szeretetnyelvnek, a szeretet kifejezéséről szól
lehet az ajándékozás nem az ami annyira boldoggá teszi
én is ilyesmi vagyok amúgy, nincs semmi mentális betegség mögötte :D
szimplán nem szeretek ajándékot kapni és valójában "nem örülök neki" annyira
viszont más dolgokat szeretek és azoknál ki is fejezem könnyen az örömömet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!