Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdező szavazást indított:
nagyon jól nézki
jól nézki
átlagos
csúnya
nagyon csúnya
51 szavazat
1/10 anonim válasza:
Jujjj de alászaglásznék, még fürdés előtt is.Józsi bácsi 64F
2/10 anonim válasza:
Arcra, alkatra átlagos, de a stílusa ciki.
3/10 anonim válasza:
Nem tudom ki ez de ez a típus nekem az az igazi ripacs. Mint az operettszínészek meg a mulatós zenészek. Visszataszító, pedig tulajdonképpen a helyén vannak az arcvonásai, nem ronda, de a stílusa és a kisugárzása olyan olcsó.
4/10 anonim válasza:
Józsi bácsi!
Hatalmas tisztelet, jó látni még mindig ezen az oldalon.
Remélem fiatalos lendülettel,erőben,egészségben írja még mindig a válaszokat.
5/10 anonim válasza:
Nem csúnya, valami normálisabb haj és öltözék jobb lenne, de hát nyilván művész, ez a stílusa. De nekem ez a mexikói külső nem jön be.
6/10 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, málé ábrázata van.
7/10 anonim válasza:
Ha ledobna 15-20 kilót, szálkásítana ezerrel, és a hajával is csinálnának valamit, akkor esetleg ki lehetne hozni belőle valami értékelhetőt. Teljes ruhatár- és stíluscsere mellett, természetesen.
8/10 anonim válasza:
Olyan 90-es évekbeli stílusa van. Ha azon változtatna egészen jó lenne.
9/10 anonim válasza:
Nagyon jö pasit tudnék belőle csinálni egy ollóval és sötét inggel, farmerrel.
10/10 anonim válasza:
Arcra nem lenne csúnya, de ez a frizura sokat ront rajta.Olyan ápolatlan összhatást kelt, mintha kicsit öregítené is.Jobb stílussal sokkal helyesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!