Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy felejtsem el?
Engem is elhagyott egy lány pár éve. Onnantól 3 év elment gyásszal, mert teljesen azt éreztem, hogy ilyen mélyen csak őt tudom szeretni.
Fokozatosan elmúlt ez a mindent elsöprő érzés, de elég hosszú idő volt. Ma már úgy látom, hogy bár a személyisége tetszett, de más személyiségjegyei miatt szerintem elmúlt volna a varázs idővel, és kiábrándultam volna.
A szakítás utáni 2 évben úgy éreztem képtelen leszek mással élni. Aztán ez kezdett múlni, és kezdtem észrevenni az árnyoldalakat is, és azokat a dolgait, amik viszont nem tetszettek.
Ezzel együtt az a "varázs" ahogy megismerkedtünk, és ahogy együtt voltunk az nekem jó emlék. A gond az, hogy részben illúzió is volt... szép lett volna, ha többi dolog is olyan vele, mint az első időszak.
Mindenki úgy kérdezi, mintha lenne egy ilyen senki földje, amin ha átérsz, akkor puff, mágikusan "tovább léptél", és így soha többé nincs jelen a gondolat a fejedben.
Ilyen természetesen nem létezik.
Ha enyhíteni akarod a hiányt, pótold valamivel a miatta keletkezett üresjáratokat, beszélgess, ismerkedj, játsz, filmezz, olvass például. Idővel majd szépen lassan kopik az igény a jelenlétére az exnek.
Ja, és nagyon fontos, teljes szociális média stop kell ilyenkor egy kis időre, hogyha a facebook profilján töltöd az időd, van a baráti körének a profiljain, akkor folyamatosan frissíted magadban a hiányérzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!