Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy felejtsem el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés
Szakitott velem a parom,ennek fél éve már,és olyan mintha tegnap történt volna... Nekem ö életem szerelme,magyon szeretem de megcsalt és elhagyott minoet,mivel van egy kisfiunk és ez sem könnyiti meg a helyzetet Mert talalkozom Kell veled a gyerek miatt,na meg kikopott apja es nem birok tullepni, Minden ferfiben öt keresem meglatok egy kepet rola es azzal a csajjal akiert elhagyott,es sirok mint egy kisgyerek😔 Ti mennyit idö után birtatok tovabblepni,es hogyan? Kérlek ertelmesen valaszoljatol,koszonom 😔😔

2021. nov. 20. 14:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Engem is elhagyott egy lány pár éve. Onnantól 3 év elment gyásszal, mert teljesen azt éreztem, hogy ilyen mélyen csak őt tudom szeretni.

Fokozatosan elmúlt ez a mindent elsöprő érzés, de elég hosszú idő volt. Ma már úgy látom, hogy bár a személyisége tetszett, de más személyiségjegyei miatt szerintem elmúlt volna a varázs idővel, és kiábrándultam volna.

A szakítás utáni 2 évben úgy éreztem képtelen leszek mással élni. Aztán ez kezdett múlni, és kezdtem észrevenni az árnyoldalakat is, és azokat a dolgait, amik viszont nem tetszettek.

Ezzel együtt az a "varázs" ahogy megismerkedtünk, és ahogy együtt voltunk az nekem jó emlék. A gond az, hogy részben illúzió is volt... szép lett volna, ha többi dolog is olyan vele, mint az első időszak.

2021. nov. 20. 14:32
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki úgy kérdezi, mintha lenne egy ilyen senki földje, amin ha átérsz, akkor puff, mágikusan "tovább léptél", és így soha többé nincs jelen a gondolat a fejedben.

Ilyen természetesen nem létezik.

Ha enyhíteni akarod a hiányt, pótold valamivel a miatta keletkezett üresjáratokat, beszélgess, ismerkedj, játsz, filmezz, olvass például. Idővel majd szépen lassan kopik az igény a jelenlétére az exnek.

Ja, és nagyon fontos, teljes szociális média stop kell ilyenkor egy kis időre, hogyha a facebook profilján töltöd az időd, van a baráti körének a profiljain, akkor folyamatosan frissíted magadban a hiányérzetet.

2021. nov. 20. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!