Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, hogyan értékelnétek, ha a pasitokról ilyen pózban készülnének műtermi képek?
Én úgy vettem észre, ezek női pózok. Ciki lenne egy pasit így fotózni, vagy igazából uniszex ez a póz?
Khmm
"Én úgy vettem észre, ezek női pózok"
Énis.
Teljes mértékben igazatok van, tényleg gáz.
De ez is bizonyítja, hogy vannak még azért férfias, és nőies dolgok, hiába hirdetünk egyenlőséget a nemek között.
Szép napot kívánok, sziasztok.
hogy jon ide a nemrk kozti egyenloseg?! az arrol szol, hogy en nokent pl. nem akarok kevesebb fizetest kapni ugyanazert a munkaert, mint egy ferfi vagy nrm akarom, hogy azert ot leptessek elore es ne engem mert hat ‘en majd ugyis szulok’ (mellesleg nem).
nem arrol szol az egyenloseg, h a pasim nyugodtan paradezhat rozsaszin tullszoknyaban, csillamos arcfestessel, mert egyenloek vagyunk. illetve teheti, de onnantol nem lesz a pasim. azt senki nem vitatja, hogy vannak noies es ferfias dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!