Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/16 anonim válasza:
Testnevelesbol 5, matek és a fizika dolgozat meg ki értékelés alatt
3/16 anonim válasza:
Sportos lány, átlagos külsővel, értékelni nem tudom, első benyomás.
4/16 anonim válasza:
Én adok neki egy "derék" minősítést.
5/16 anonim válasza:
Nagyon szép, sportol, sokat ad magára, boldognak és vidámnak tűnik. Külső terén nálam simán 10/9-es.
Belső terén nem hiszem, hogy passzolnánk. Nekem az életvitele túl sok és túl pörgős lenne, de ettől függetlenül biztos kellemes a személyisége.
Amúgy miért érdekel? :D
6/16 anonim válasza:
amíg nem beszéltem vele egy kukkot sem élőben, addig nem alkotnék róla komolyabb véleményt.
9/16 anonim válasza:
Aranyos. De miért kell demonstrálni ennyire, hogy fut, bringázik? Én is futok, bringázok gyakorta, teljesítménytúrázok is néha, de a kutyát nem érdekli szerintem.
10/16 anonim válasza:
Edzhetne is futkosás helyett, akkor lenne alakja. Ez a non-stop sportruciban pózolás idegesítő és röhejes. Alapvetően nem csúnya csaj, de ha már ennyi energiát fektet az edzéssel vegyített pózolásba, csinálhatna valamit, hogy ne egy bot legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!