Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolnátok a helyében?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnátok a helyében?

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó barátom, fiú, annak ellenére hogy én lány vagyok. Régen mindent megosztottunk egymással. Aztán megharagudtam rá és elküldtem felindultságból, akkor megszakadt a kapcsolat. Láttam jeleket hogy érdekelhetem esetleg, gyakran nézett és közös ismerősöket kérdezgetett is rólam. Más egyetemre mentünk, most lesz a 6. éve hogy nem beszeltünk, viszont én láttam őt Facebookon. Láttam hogy elkezdett sportolni, aktív társasági életet él és igazán helyes lett.

Haragban váltunk el, ha bejelölném azt nyomulásnak gondolná? Ti a helyében mit gondolnátok?

2021. nov. 19. 20:35
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősnek jelölni valakit FB-n elég mindennapi dolog. Ez aztán bármit jelenthet, azt is hogy csak megtaláltad, valamit szeretnél vagy csak úgy beszélnél vele. Ha nem akar max nem jelöl vissza, ennyi.
2021. nov. 19. 20:38
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Bármi is legyen, ennyi idő után ne lepődj meg ha nem fog tárt karokkal várni… Egy próbát megér. De ha nem akarja ne erőltesd.
2021. nov. 19. 20:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Hát én nem örülnék az biztos.

6 év elég sok idő

2021. nov. 20. 05:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!