Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért szólítanak le Plázában,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szólítanak le Plázában, mit akarnak tőlem?

Figyelt kérdés

Megyek a Plázában, erre odajön egy csaj mosolyogva, hogy tetszem a barátnőjének. Természetesen azonnal elzartam, gondolván, hogy szivatni akar.

Egyszerűen nem igaz, hogy ilyenekkel zaklatják az embereket, vásárlás közben.

2021. nov. 18. 17:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
87%

Ugyanitt pár oldallal hátrébb:

"A nők miért nem akarnak soha kezdeményezni, ha elvileg egyenlőség van?"

2021. nov. 18. 18:24
 12/17 A kérdező kommentje:

Nem volt trollkodás, komolyan megtörtént az eset. Az viszont túlzás volt, hogy zaklatásnak vettem. Itt szándékosan túloztam, mert kíváncsi voltam, hogy megjelennek-e azok a csajok, akik az ilyen megszólításokat "zaklatásnak" veszik. Egyikük sem helyeselt, de ha ezt a kérdést egy nő írta volna ki, feltehetően megjelentek volna a vádolók.

A normális megszólítás nem zaklatás. Én sem vettem annak a csaj közeledését, és az enyémet sem vették annak, amikor megszólítottam egy lányt normálisan, nyilvános helyen, sőt, olyan jól elbeszélgettünk, hogy máskor is találkoztunk egymással (kiderült ugyanis, hogy egy általános iskolába jártunk, csak én pár évfolyammal felette voltam. 😂👍).

Na mindegy, köszi a válaszokat. 👻

2021. nov. 18. 18:25
 13/17 anonim ***** válasza:
18%

Mi is csináltunk állandoan ilyeneket bnoimmel es engem pontoznak le:D

10.voltam

2021. nov. 18. 18:31
 14/17 A kérdező kommentje:
Mondjuk már bánom, hogy olyan durva voltam, lehettem volna kedvesebb is.
2021. nov. 18. 18:32
 15/17 A kérdező kommentje:
Vagyis nem voltam durva, csak flegma.
 16/17 anonim ***** válasza:
65%
szerintem mindjárt mindenki megsajnál...
 17/17 A kérdező kommentje:

Nem kell engem sajnálni. 😂 Tény, amit írtam, lehettem volna kedvesebb. 18 körülinek mondtam azt a lányt, aki odajött hozzám, bár visszagondolva, valamivel talán fiatalabbnak tűnt Na most, ez akkor volt fura, ha tényleg egy barátnő volt a háttérben, aki esetleg idősebb lehetett mint ő, de az meg nem mert odajönni. 😱 Persze ez utóbbi csak egy felvetés.🤔

Na, de én megyek, jó éjt nektek! 👻

2021. nov. 18. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!