Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Élnétek olyan világban ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek olyan világban ahol nem lehet hazudni?

Figyelt kérdés

Hogyan befolyásolná ez a párkapcsolatokat? Több lenne vagy kevesebb? Lenne olyan amelyik kitart 20 évet vagy mindenki 1-2 évente lecserélné a párját? Ma menyi lehet az érdek és a megalkuvás most? Jobb lenne e ha megalkuvás tudatos lenne?

Aki nem ért egyet a felsoroltakkal az írjon kommentet.

#hazugság #Hazugságmentes világ
2021. nov. 18. 10:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
90%
Igen.
2021. nov. 18. 11:46
 12/23 anonim ***** válasza:
97%

Nemcsak munkahelyen, jól működő párkapcsolatban is csak ártana a kényszeres őszinteség. Mondok egy példát. Elmegy a feleségem fodrászhoz és amikor hazaér megkérdezi nekem hogy tetszik. Az őszinte reakcióm mondjuk, hogy az lenne, hogy úgy nézel ki, mint egy felnyírt pudli. De nyilván szeretem és az a legfontosabb, hogy ő boldog legyen, ezért azt mondom, hogy nagyon szép vagy drágám. Az élet tele van ilyen apró hazugságokkal, amik nélkül összeomlana a szociális hálónk.

Munkahelyen is mindenkinek van olyan kollégája, akit nem kedvel. De ha elmesél egy élményt, vagy valami blődséget mond nem vágod rá, hogy te segghülye vagy ember.

2021. nov. 18. 11:47
 13/23 anonim ***** válasza:
49%
Élnék, én soha nem hazudok senkinek, úgyhogy nem lenne problémám
2021. nov. 18. 11:49
 14/23 anonim ***** válasza:
92%
Nagyon sokan munkanélkülivé válnának...
2021. nov. 18. 11:51
 15/23 A kérdező kommentje:
13. Aha persze. 😝
2021. nov. 18. 12:15
 16/23 anonim ***** válasza:
Én igen!
2021. nov. 18. 12:17
 17/23 anonim ***** válasza:
56%

Akik azt mondják, hogy nem működne, azzal nem tudunk mit kezdeni, neki jó, ha tudnak hazudni :D.

Gyengék!

2021. nov. 18. 12:18
 18/23 anonim ***** válasza:
70%
Én olyanban élek, nincs is senkim, és közeli emberi kapcsolatom sem, szülőkkel sem...
2021. nov. 18. 13:10
 19/23 anonim ***** válasza:
Az emberek sokszor még saját maguknak is hazudnak.
2021. nov. 18. 14:48
 20/23 anonim ***** válasza:

Ha ebben elsz akkor nem kerdes.

Akkor nem is gondolsz arra h mi az a hazugsag. Nem erted sot szo sem lenne ra.

2021. nov. 18. 16:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!