Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Élnétek olyan világban ahol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Élnétek olyan világban ahol nem lehet hazudni?

Figyelt kérdés

Hogyan befolyásolná ez a párkapcsolatokat? Több lenne vagy kevesebb? Lenne olyan amelyik kitart 20 évet vagy mindenki 1-2 évente lecserélné a párját? Ma menyi lehet az érdek és a megalkuvás most? Jobb lenne e ha megalkuvás tudatos lenne?

Aki nem ért egyet a felsoroltakkal az írjon kommentet.

#hazugság #Hazugságmentes világ
2021. nov. 18. 10:54
A kérdező szavazást indított:
Élnék ilyen világban de nem lenne párom.
Nem élnék ilyen világban, jobb nekem a hazugság.
Most is abban vagyok, vagy szívesen kőtők ered kapcsolatot.
Most is fűvel fával lefekszem nem változna az életem.
17 szavazat
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
92%
Összeomlana gyakorlatilag a társadalom, ha mindenki a nyers igazságot mondaná folyton. Párkapcsolattól függetlenül.
2021. nov. 18. 10:56
 2/23 anonim ***** válasza:
97%
Igen, utálom a hazugságot 🙂Kedvenc filmem a Lódító hódító. Arról jutott eszedbe? Ha nem, feltétlenül nézd meg. (Mondjuk ott azért van egy kis túlzás, annyiban, hogy kéretlenül is mondják a gondolataikat. Azt már nem támogatnám.) Az pl. nem hazugság, ha nem nem mondod ki, hogy undorítónak tartod a kollégád ingjét, ha nem kérdezte.
2021. nov. 18. 11:00
 3/23 anonim ***** válasza:
69%

Szerintem működésképtelenek lennének az emberi kapcsolatok, nem csak a párkapcsolatok. Az emberek napi több tucatszor hazudnak, ha nem is nyíltan. De mikor bejön a kolléga és tök érdektelen dolgokról fecseg, miközben te már csinálnád a dolgod, a jelen világban, türelmesen végig hallgatod és finoman elküldöd. A te világodban eleve nyíltan közölnéd, mikor belép, hogy húzzon el. És egy nap ezer ilyen "hazugság" történik azért, mert betartod a társadalmi normákat. Ezek nélkül állandó vita és sértődés lenne.

Persze az is lehet, hogy kialakulna egy új működő rendszer.

2021. nov. 18. 11:02
 4/23 A kérdező kommentje:

2. Nem sajnos nem láttam. De kőszi a tippet majd megnézem. 🙂

Az igen emberben van hogy 3? napig nem hazudhat mint ügyvéd és ettől gajra megy majdnem az egész élete. Arról jutott eszembe.

2021. nov. 18. 11:05
 5/23 anonim ***** válasza:
93%
Nem élnék ilyen világban mert nem minden hazugság ellenkezik a moralitással (pl. én már kerültem el potenciálisan késelésbe torkolló utcai konfliktust egy hazugság segítségével). Nem csak a párkapcsolatoknál kerül elő a hazugság, a kérdésed alapján túl feketén/fehéren vizsgálod a témát.
2021. nov. 18. 11:14
 6/23 anonim ***** válasza:
Alapmű hozzá: Jim Carrey - Hanta boy
2021. nov. 18. 11:16
 7/23 anonim ***** válasza:
89%

jaja Hanta boy jutott nekem is eszembe.... :)

Apa, a tanárnéni azt mondta, hogy az igazi szépség belülről fakad....áhhh ezt csak a ronda emberek találták ki

2021. nov. 18. 11:21
 8/23 anonim ***** válasza:
A hazugság akk éri el a minőségét ha a másik fél elhiszi. Addig csak szavak. Ez ma is megfigyelhető h akinek kényelmetlen az igazság az letagadja. Ugyhogy ha nem lehetne hazudni, legfeljebb tagadásban élnénk.
2021. nov. 18. 11:22
 9/23 A kérdező kommentje:
5. De ez a párkapcsolat rovat, a munkahelyeken szerintem most is pofátlanul kihasználják az emberek nagy részét. Csak annyi változna hogy nem lenne hozzá colgate mosollyal hazudozás, ami nekem cseppet se hiányozna.
2021. nov. 18. 11:24
 10/23 anonim ***** válasza:
91%
Nem lenne egyszerű, főleg eleinte.
2021. nov. 18. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!