Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire izguljak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire izguljak?

Figyelt kérdés
Hétvégén egy csajhoz megyek iszogatni ketten leszünk,nagyon izgulos fajta vagyok,ha raparazok,nem is all fel,azonban ha lenyugszom akkor semmi baj velem,szerintetek mi a megoldas? Iszunk illetve vegyek be valami bogyot vagy csak szimplan ne feljek? Ilyenektol parazok,hogy mar ott tartunk smarolunk es nem all fel...

2021. nov. 17. 01:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Én fiu 22 lány 25
2021. nov. 17. 01:28
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Maradj otthon, megyek majd én helyetted a csajhoz! Te csak el izgulnak az egészet nekem meg lesz egy jó estem! Nem vagyok izgulos szerencsére. :P
2021. nov. 17. 01:45
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
22 évesen "bogyót" bevenni? Inkább azt a pénzt költsd pszichológusra. És ezt nagyon őszintén mondom.
2021. nov. 17. 01:56
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az alkohol után nehezebben ál fel... Szóval azzal is óvatosan...
2021. nov. 17. 02:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor kellene izgulnod, ha senkinek nem jonnel be...
2021. nov. 17. 02:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Alapból nem kéne izgulás miatt beszedni minden szart, főleg nem piával.
2021. nov. 17. 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!