Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszem a főnökömnek?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Következő a helyzet: A műszakvezetőről van szó, tudni kell hogy egy 8 fős csapatban egyedül vagyok nő. Többször is azt veszem észre, hogy amikor a csapat együtt van és beszélgetünk, engem néz. Néha előfordul, hogy "babám"-nak vagy "bébi"-nek szólít, illetve olyan is történt hogy ülve beszélgettünk és a combjaink összeértek..de szerintem nem véletlenül történt, úgy láttam hogy direkt közelebb nyomta a lábát. Nemrég viccből belecsípett a vádlimba. Hozzátenném, hogy ezek a dolgok engem egyáltalán nem zavarnak mert vonzódom hozzá csak próbálom elfojtani, hogy senki ne vegye észre. Köszi a válaszokat.🙂2021. nov. 14. 22:35
1/9 anonim válasza:
Ilyen nincs, hogy egy műszakvezető a kollégáját, babámbak vagy bébinek nevezze, ha a felsővezetés elé kerül a téma repültök mindketten.
2/9 anonim válasza:
#1 lol megnézném, hogy ilyenért kidobjanak két ember, akivel amúgy nincs baj. ugyan már.
3/9 anonim válasza:
Bezzeg ha nem tetszene a főnököd, már egyből szexuális zaklatásként szerepelne a kiírt kérdésed... :D
4/9 anonim válasza:
#3 és nem lenne jogos? pont ez a különbség a kettő között, hogy a nő leállítja és tolja tovább. Itt meg a kérdező hagyja az egészet és tetszik neki.
5/9 anonim válasza:
4es... Ez egy munkahely... És ez meg amit te alkalmazol kettős mérce.
6/9 anonim válasza:
#5 lol miért lenne kettős mérce? ha a kérdező összejön ezzel a pasival, akkor mindenkivel össze kell jönnie? Attól, hogy valakitől ezt fogadja, nem kell mindenkitől fogadnia. A nem fogadott közeledésektől kell megvédeni valakit, nem az a cél, hogy senki ne közeledhessen senkihez.
7/9 A kérdező kommentje:
1-es: És mégis van! 😉 Ez egy összeszokott csapat és jól tudunk együtt dolgozni.
3-as: Akkor nem szerepelne itt semmilyen kérdés mert azzal én is tisztában vagyok! 😉
De! Nem az volt a kérdés, hogy szerintetek ez szexuális zaklatás vagy sem és hogy a felsővezetés mennyire tolerálná. Köszi.
2021. nov. 15. 01:11
8/9 anonim válasza:
1es. Dehogynem van, a borsodi gyárakban 8 általanost végzett barnákból is lehet vki műszakvezető.
Egy ilyen helyen meg mindenki kavar mindenkivel.
9/9 A kérdező kommentje:
Ez nem egy borsodi gyár és barnák sem vagyunk.😂
2021. nov. 15. 09:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!