Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Feltárult a nők egyik titka?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltárult a nők egyik titka?

Figyelt kérdés

"És ugyan kit gyűlöl legjobban a nő? – A vas ekképp szólott a mágneshez: legerősebben téged gyűlöllek, mert vonzol, de nem vagy elég erős hozzá, hogy megtarts." (Friedrich Nietzsche)

Forrás itt: [link]

Mit gondolsz?

2021. nov. 12. 15:50
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Nem olvastam az eredeti művet. Csak azt az oldalt, amiben szerepel ez az idézet. Az értelmezésem erősen szubjektív, nem tudom pontosan, hogy mit akar mondani a filozófus a jelképek mögött. De nekem ez a változni nem akaró, viszont érdekes férfitípusra való utalás. De gondolom tévedek.
2021. nov. 12. 16:34
 22/28 A kérdező kommentje:
Bár ki tudja, milyen messze/közel vagyok az igazsághoz. 😅
2021. nov. 12. 16:36
 23/28 anonim ***** válasza:
71%

Érdekes férfitīpus :D Ebben mi a férfias?

A gyülöletet követi a közöny általában amikor a nő rájön milyen egy szánalmas alakhoz vonzodott és ezeket a pasikat megvetik a nők mikor kitisztul a kép.

2021. nov. 12. 16:42
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Férfiak: A nők olyan titokzatosak. Vajon mit akarnak?

Nők: Légy odaadó, megbízható és igényes

Férfiak: Olyan megfejthetetlenek

Nők: Komolyan, csak szeress, meg a többi minimum amit amúgy is elvársz valakitől

Férfiak: Sose tudjuk meg. Biztos a pénz meg a muszklik kellenek nekik.

2021. nov. 12. 16:48
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

#24 a Férfiak szót cseréld le "gyakoris incel"-re.

Nem hinném, hogy minden férfi ennyire debil, mint ezek.

Hogy a kérdésre is reagáljak. Miért kellene bárkit gyűlölnöm? Elég érdekes felvetés, hogy kötelező gyűlölnöm valakit, csak mert nő vagyok.

2021. nov. 12. 17:07
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

#25 17:07

Igazad van, elnézést. Természetesen rájuk gondoltam :)

2021. nov. 12. 17:43
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván egy incel olvasatában minden arról szól, hogy őt gyűlölik, mivel ő a saját gyűlöletét vetíti ki másokra.

Gondolom az meg sem fordul a kérdező fejében, hogy a gyűlölet nem egy normális állapot.

De ahogy a mondás mondja, Buddha szemében mindenki Buddha, egy disznó szemében mindenki disznó.

2021. nov. 12. 18:02
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, Nietzsche mondása olyan időkben született, amikor a nők anyagilag, egzisztenciálisan teljesen ki voltak szolgáltatva a férfiaknak. Úgyhogy már csak ezért sem hinném, hogy érvényes. Tele a világ olyan nőkkel, akik tök KÖZÖMÖBÖSEK a férfiak iránt, miközben élik a világukat, és nagyon jól elvannak.
2021. nov. 12. 18:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!