Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes valakire várni ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akivel lassan 3 hete egy kis hülyeségen összevesztünk. Akkor azt mondta, hogy jobb ha egy ideig nem beszélünk. Pedig azelőtt nem volt semmi gond, nagyon jól elvoltunk mindig, hónapokon át. Írni sem tudok neki mert tiltott, smst küldtem neki párszor, akkor egyszer válaszolt a neten, utána semmi. Túl sokat se akarok neki küldeni smst mert nem akarom hogy zaklatásnak vegye. Érdemes várni rá?2021. nov. 12. 11:54
11/16 anonim 

válasza:

10-es: meglepődnél, ismerősömet letiltotta a nő, aztán mégis összejöttek, azóta is együtt vannak (7-8 év) és már gyerekük is van régóta. :D Szóval van visszaút, csak ritka és nehéz.
12/16 anonim 

válasza:

10 a kérdező valószínű megbántotta a lányt, vagy értelmezési próblémaid vannak? Tartás helyett, a válaszodat kellene orvosolni.
13/16 anonim 

válasza:

Most erősnek kell lenned nagyon :hagyd békén egy kicsit! Csak egy hétig legalább. Hidd el, ha fontos vagy számára, visszatalál hozzád! Ha nem, jobb is így...
14/16 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, én is ebben bízok, hogy visszatalál. Most a héten semmiképp sem akarom keresni, jövő hét közepe fele megpróbálom szerintem, már ha addig össze nem futunk a városban.
2021. nov. 13. 11:37
15/16 A kérdező kommentje:
Amúgy az azóta eltelt időben visszatalált, 2021 november végén, utána is történt sok dolog, viszont ezt a tiltogatós/megsértődős szarakodást szinte havonta eljátszotta hosszabb rövidebb időre. Most láttam ezt a kérdésem, mert megint ez van, és elég szar visszanézni hogy mennyi kérdést írtam ki róla, és hogy egyenlőre azoknak lesz igaza akik szerint hagyni kellett volna, de én nem hagytam.
2023. márc. 28. 13:38
16/16 anonim 

válasza:

Az elettapasztalatot nem adjak ingyen. Ha nem hallgatsz azokra, akiknek tobb van nalad, akkor te is megszerzed azt, a sajat karodon. Ne bankodj nagyon, igy kesobb jobban fogod ertekelni a jot, hogy tudod mennyire rossz is tud lenni. De fejezd most mar be vele, pls.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!