Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy fárasztó nap után mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy fárasztó nap után mivel tud leginkább felvidítani a párod, minek örültök?

Figyelt kérdés
Verbális dolgok (pl. bókolás, napközbeni pajkosabb chat), látvány (pl. szexi ruha, fehérnemű), gondoskodás (pl. kedvenc ételed, valami kisebb ajándék, amire vágysz)?
2021. nov. 11. 18:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
60%
Szexi ruha és finom vacsora... van egy latex hatású fűzős felsője, ha azt felveszi, azonnal elszáll minden fáradtságom és rögtön magamévá teszem :D
2021. nov. 11. 19:35
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Fárasztó nap után egy forró habfürdővel mondjuk eléggé fel tud dobni. Meg finom vacsora. Az se baj, ha intézi a gyereket, de azért legyünk reálisak.

Ha szomorú vagyok, akkor egy üveg bor és végtelen mennyiségű beszélgetés, miután a manócska már elaludt. Egy ölelés esetleg.

Ajándékokkal, bókokkal, szexi fehérneművel(?) nem igazán tud javítani a rossz kedvemen és a fáradtságomon, mert éppenséggel nem ezekre van olyankor igényem. Persze ezeknek mindig örülök, de ha mélyponton vagyok akkor lehet, hogy nem tudom kellőképpen értékelni, és az meg neki rossz.

2021. nov. 11. 20:22
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Először is masszírozzon meg egy kicsit, aztán jó kaja + film/sorozat.
2021. nov. 11. 22:49
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A legfontosabb nekem egy jó beszélgetés. Ha végighallgat és megvitatjuk hogy mi bánt.
2021. nov. 12. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!