Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy fárasztó nap után mivel tud leginkább felvidítani a párod, minek örültök?
Figyelt kérdés
Verbális dolgok (pl. bókolás, napközbeni pajkosabb chat), látvány (pl. szexi ruha, fehérnemű), gondoskodás (pl. kedvenc ételed, valami kisebb ajándék, amire vágysz)?2021. nov. 11. 18:23
11/14 anonim 

válasza:

Szexi ruha és finom vacsora... van egy latex hatású fűzős felsője, ha azt felveszi, azonnal elszáll minden fáradtságom és rögtön magamévá teszem :D
12/14 anonim 

válasza:

Fárasztó nap után egy forró habfürdővel mondjuk eléggé fel tud dobni. Meg finom vacsora. Az se baj, ha intézi a gyereket, de azért legyünk reálisak.
Ha szomorú vagyok, akkor egy üveg bor és végtelen mennyiségű beszélgetés, miután a manócska már elaludt. Egy ölelés esetleg.
Ajándékokkal, bókokkal, szexi fehérneművel(?) nem igazán tud javítani a rossz kedvemen és a fáradtságomon, mert éppenséggel nem ezekre van olyankor igényem. Persze ezeknek mindig örülök, de ha mélyponton vagyok akkor lehet, hogy nem tudom kellőképpen értékelni, és az meg neki rossz.
13/14 anonim 

válasza:

Először is masszírozzon meg egy kicsit, aztán jó kaja + film/sorozat.
14/14 anonim 

válasza:

A legfontosabb nekem egy jó beszélgetés. Ha végighallgat és megvitatjuk hogy mi bánt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!