Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elküldöm visszajön, mégsem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elküldöm visszajön, mégsem olyan, mintha szeretne. Akkor miért jön vissza?

Figyelt kérdés

1 éve megy ez.

A vonzalom hatalmas köztünk.. más dolgok aligha passzolnak, mégis érzek iránta..

De mivel nem passzolnak a dolgok mindig elküldöm, hogy hagyjuk egymást. Eltelik pár hónap és újra megkeres.. egy darabig tartom magam, de akkor meg "teper".. miért?

Tudom a szex.. miért nem próbálkozik olyanoknál akik nem utasítják el 20x mielőtt belemennének?

Mindketten voltunk mással is már..

2021. nov. 11. 01:42
 1/7 A kérdező kommentje:

Ha nem megyek bele attól félek, hogy hetekig bánnám, hogy miért hagyok ki egy jó alkalmat.

Ha belemegyek hetekig bánt, hogy újra láttam és mellettem volt..

Hónapok mire túl jutok rajta és addigra megint megjelenik...

2021. nov. 11. 01:44
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Gyerekes viselkedés, ami nem visz sehova illetve igen, de elég szenvedős. Én mondjuk nem szeretek szenvedni.
2021. nov. 11. 04:44
 3/7 anonim ***** válasza:
71%

Tapicskolás a semmiben. A státuszod= amikor éppen nincs senkije, elővesz téged. Ebbe belefér a “visszahódítom” játszma is.

A többi benned játszodik le csak.

A párkapcsolat nem töltöttkáposzta, hogy újramelegítve mindig egyre finomabb.

2021. nov. 11. 06:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Te miért fogadod vissza? Checkmate, kérdező.
2021. nov. 11. 06:45
 5/7 anonim ***** válasza:
71%
Azért csinálja, mert hagyod. Ez eltarthat életed végéig is, addig elszalasztod a normális srácokat. Ő meg akár kapcsolat mellett is elővesz téged.
2021. nov. 11. 07:00
 6/7 anonim ***** válasza:
mert bumerang.
2021. nov. 11. 08:09
 7/7 anonim ***** válasza:
55%
A baj veled van, te szeretőd őt viszont ő téged nem.. kell venni egy mély levegőt és megszakítani vele minden kapcsolatot, ha kell akkor tiltani , törölni és kerülni azokat a helyeket ahol felbukkanhat .
2021. nov. 11. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!