Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk melyik a szinpatikusabb? ...Egy lány aki bőbeszédű, vagy egy vices lány aki nem bőbeszédű, de nem is szűkszavú, Vagy inkább egy komoly szűkszavú lány?
Figyelt kérdés
2021. nov. 10. 04:30
1/10 anonim válasza:
"Amelyiknek nagyobb a csöcse!"
De amúgy viccet félretéve tényleg ez alapján fog eldőlni a kérdés, hogy melyikkel erősebb a kémia - és hogy melyiknél van esélye az illetőnek.
2/10 anonim válasza:
Egyik sem zárja ki a másikat!A komoly is lehet vicces,a szűkszavű is lehet beszédes ha megnyíltok egymás előtt.Talán a bőbeszédű az aki ritkábban tud szűkszavú lenni. 😁
3/10 anonim válasza:
Akivel egy hullámhosszon vagyunk és nem okoz gondot a felhőtlen beszélgetés.
4/10 anonim válasza:
Ahogy az első írta: ha van kémia akkor mindegy.
5/10 anonim válasza:
Szerintem egy kapcsolatban nem jó, ha valaki szűkszavú. Ha valakit szeretsz, lelki társadnak érzed és megnyílsz előtte, akkor be nem áll a szátok, mert kb. minden gondolatodat megosztanád vele. Szóval szerintem az nem gond, ha valaki idegenekkel vagy úgy alapvetően szűkszavú, de egy kapcsolat nem működik úgy, ha csak ültök egymás mellett, mint két kuka.
6/10 anonim válasza:
Én sem a humorommal váltom meg a világot, így nekem sem fontos. Azt szeretem ha sokat beszél egy lány, még akkor is ha nincs sok értelme annak amit mond.
8/10 anonim válasza:
egy lany, aki tud helyesen irni.
9/10 anonim válasza:
Hat egyik sem rossz tulajdonság
10/10 anonim válasza:
"vices lány aki nem bőbeszédű, de nem is szűkszavú"
Nem jó, ha lyukat beszél a hasamba. Az sem, ha túl komoly (mert én is az vagyok). Így a lazább mentalitásút választanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!