Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan találhatom meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

George34 kérdése:

Hogyan találhatom meg a szerelmet? (több lent)

Figyelt kérdés
Fiatal férfiként mondom hogy sok nővel randiztam, szexeltem, voltak édeshármasok, sosem volt gond az új ismerkedés és szeretnek is velem lenni, szinte napi szinten kapok szép lányoktól üzenetet és telefon hívást, nem panaszkodom, de nem találtam meg a szerelmet, tudnátok segíteni ez ügyben?
2021. nov. 8. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez mind igaz, akkor képzeld el így a szitudat:

Van egy kisgyerek, akinek anyja minden nap hoz csokit. Vagy twixet vagy marsot vagy snickerst vagy bounty-t vagy sport szeletet vagy balaton szeletet stb. Valamikor kettőt is hoz. Nos, eddig befalta mindet, de ezután eldönti, hogy csak az egyik fajtát fogja enni, amelyik a legjobban ízlik. Ha az anyja mást hoz neki, azt nem eszi meg. Szerinted sikerülni fog neki? Nem. Miért? Mert nem akar lemondani másik csokiról ha a semmi az alternatíva, és nem is tudja értékelni ha csokit kap, mert minden nap megkapja. És ha az egyik jobban is ízlik neki, akkor se fogja visszautasítani a másikat, mert el volt halmozva mindenfélével.

2021. nov. 8. 14:47
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Igen.

Vegyél egy jó mély levegőt!

Most már kifújhatod.

Majd ezt ismételgesd nyitott ablaknál.

Jobb már?

2021. nov. 8. 14:47
 3/3 A kérdező kommentje:

Az első válaszoló elgondoltatott, és igaza van.

Ritkitom az ismerkedést más "csókikkal", és csak a "Sport csókit" fogom keresni, köszönöm. :)

2021. nov. 8. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!