Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szoktál sírni miatta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktál sírni miatta?

Figyelt kérdés

2021. nov. 7. 22:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Néha igen, mikor eszembe jut, hogy milyen nagyon megbántott.
2021. nov. 7. 23:06
 12/17 anonim ***** válasza:
81%
Túl vagyok rajta néhány kemény nap volt, már csak a hideg énemmel fog szembenézni, aztán jön a közöny, ez a folyamat.
2021. nov. 7. 23:36
 13/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%
Lehet lepontozni. Férfiként én is megtettem, miután a közös élet felszámolásra került. A cuccokat szétválogatni... Nem ment vodka nélkül. Fél órát pakoltam, aztán menekültem a raktárszobából.
2021. nov. 8. 01:33
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Akik miatt rendszeresen sírtam, azok önző dögök voltak egytől egyig.Ez a mindent elemésztő lángolás tönkrevágja az ember idegeit és lelkét. Volt ilyen, ha sírni akarok előveszem azokat az emlékeket.

Akivel most vagyok, amellett mosolygok inkább, stabilan, évek óta.

2021. nov. 8. 06:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég sokat szoktam sírni a szeretett férfi miatt. Bár ezt én rontottam el de nagyon.
2021. nov. 8. 12:57
 16/17 anonim ***** válasza:

Volt, aki miatt rengeteget és minden nap. Ma már közönnyel nézek rá.

A mostani néha megbánt, de aztán elsimulnak a dolgok, jóvá teszi. Ezek apróságok a múltamhoz képest.

2021. nov. 8. 18:47
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Végtelenül szeretem, és végtelenül hiányzik. És lehet, hogy még 50-60 évig nem találkozunk.
2021. nov. 8. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!