Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 anonim válasza:
Néha igen, mikor eszembe jut, hogy milyen nagyon megbántott.
12/17 anonim válasza:
Túl vagyok rajta néhány kemény nap volt, már csak a hideg énemmel fog szembenézni, aztán jön a közöny, ez a folyamat.
13/17 FoxtrotLidérc válasza:
Lehet lepontozni. Férfiként én is megtettem, miután a közös élet felszámolásra került. A cuccokat szétválogatni... Nem ment vodka nélkül. Fél órát pakoltam, aztán menekültem a raktárszobából.
14/17 anonim válasza:
Akik miatt rendszeresen sírtam, azok önző dögök voltak egytől egyig.Ez a mindent elemésztő lángolás tönkrevágja az ember idegeit és lelkét. Volt ilyen, ha sírni akarok előveszem azokat az emlékeket.
Akivel most vagyok, amellett mosolygok inkább, stabilan, évek óta.
15/17 anonim válasza:
Igen, elég sokat szoktam sírni a szeretett férfi miatt. Bár ezt én rontottam el de nagyon.
16/17 anonim válasza:
Volt, aki miatt rengeteget és minden nap. Ma már közönnyel nézek rá.
A mostani néha megbánt, de aztán elsimulnak a dolgok, jóvá teszi. Ezek apróságok a múltamhoz képest.
17/17 anonim válasza:
Igen. Végtelenül szeretem, és végtelenül hiányzik. És lehet, hogy még 50-60 évig nem találkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!