Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudom, hogy tényleg tetszem a kollégámnak?
Onnan, ha elkezdtek beszélgetni, ha ez túlmegy a kollégák közti csevejen. Érdekli, hogy mit csinálsz magán életedben, van -e párod, mi szórakoztat..
Az, hogy hogyan néz semmit nem jelent! Az igen, ha ha kettesben hív el programra.
Gondolom, férfiról van szó. Ha igen, és már legalább két hete kollégád, akkor vagy annyira azért nem tetszel neki, hogy kapcsolatot akarjon veled, vagy már van párja, s ezért nem akar kapcsolatot veled. Hidd el, a férfiak általában nem annyira félékek, hogy egy kávéra ne mernének egy kollégát elhívni, akivel szeretnének jobban összeismerkedni. Én azt tartom a legvalószínűbbnek, hogy tetszel neki, de csak kicsit flörtölget veled, komoly szándék nélkül.
Egyébként férfiként nyugodtan mondhatom neked, hogy nekem számos nő tetszik, de ez még nem azt jelenti, hogy ezekkel minddel kapcsolatot is szeretnék. Sokkal bővebb kategória az, aki női vonzerejével hatással van rám, akivel jólesik flörtölgetni, mint az, akivel társkapcsolatra is vágyom. Szerintem te az előző, bővebb kategóriába esel ennél a férfinál.
#3 Olyan szépen leírtad, hogy nincs is mit hozzátenni. 👊
F
szerintem a kollégád már tökéletesen képben van afelől, hogy ő bejön neked.
talán magasabb hangon beszélsz vele, ami az izgalom jele, elpirulsz, nem mersz a szemébe nézni, vagy túl sokáig tartod a szemkontaktot, tördeled a kezed, a füled mögé simítod a hajad, legyeskedsz körülötte, keresed a társaságát...
ha nem teljesen hülye, ő már levágta, és ha ennek ellenére sem lépett, akkor ez egyoldalú, és lehet jól szórakozik rajtad.
esetleg megdug, ha úgy alakul...
Ez még semmit nem jelent.
Még az sem feltétlenül,ha elhív egy kávéra,egy ebédre,vagy "csak" beszélgetni szeretni veled,jobban megismerni,mint kollégát,jól szeretné érezni magát a munkahelyén,hátsó szándék nélkül.
Lehet,azt gondolja,te szeretnél többet.
Hidd el,azt a szemében látnád,kimondatlanul is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!